Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i igrači i svi viđeniji ljudi koji imaju ćevabđinice nek daju koliko mogu a ne da su van događaja a na ime želje milione uzimaju
Šta ba prikupljanje novca, dižite protreste jer svaki idiot nosa oružje! Okupit se pred sudom i zahtijevati da se svi ovi imbecili strpaju u zatvor ( zajedno sa Omarom zvanim Mjesečar). Nek tužilaštvo i sudovi RADE SVOJ JEBENI POSAO!!!!!!!!!!! Jadno djete, izgubi život ko da je kiki bombona! Mislim simbolika je ok, treba se eto bar prikupit novac, ali novac sada tako malo znači.
Apsurdistan: Skupljaju pare oni koji su do jučer onom idiotu govori; kralju, legendo, idole, familijo, brate .... i ložili budalu i masu drugih budala. Na sjeveru i jugu se dižu parole podrške "drugovima" u zatvorima, sad će se malo žaliti ubijeni pa će se kasnije slaviti ubice i dileri, žalosno da žalosnije ne može biti. Pametnije je Riješiti se govana u svojim redovima za sva vremena, za jedan mladi život je nažalost kasno, ima vremena za sve druge.
Drzava stvorena za kriminalce i politicku elitu. Politicka elita bira nesposobne sudce, tuzioce i policajce. Ovo je rezultat .bit ce gore...bit ce vise ubistava..pljacke jer se stvara velika nejednakost u drustvu....ne moze bit bolje.
Piše na početku teksta ubistvo, ali treba reći ubijenom a ne preminulom Mirzi, razdvodnjavati stvari. Žao mi je momka, da naleti na onog kromanjonca.
Nemojte danas gledati ko je manijac koje HZ...dodjite svi i pomozite...
Budimo ljudi, budimo zajedno makar u teskim trenutcima .
molim klix da objavi gdje ce se prikupljati novac
Na grbsvici od 5-6
Rahmet ti duši! Otac život dade za ovu drzavu i onda dođe govedo i djete mu ubije...
Yebbem ti takvu/ovakvu državu.
Nadajmo se da ce odaziv biti u velikom broju , Unaprijed hvala svima.