Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što nije kakvog ravnog sebi napao makar da vidi koliko je jak
ubit govnoo !!
Nikakve veze u ovoj priči nema vjera i nacija ... jednostavno, radi se o debilu kojemu je pid hitno potrebno "prevaspitavanje" na ovaj ili onaj način ... ! ! !
od kud klixu ove informacije il neko daje , izlaziti u javnost sa detaljom nacionalnosti je bas primitivno , ako policija zna za to zašto je potrebno da se to javno govori i da sutra neko maltretira neke rome samo zbog ovog , neprofesionalno i neodgovorno ;) sramota
Bravo za primjedbu. Ali izgleda da ti komentar ne nailazi na odobravanje vecine, obzirom da imas vise negativnih glasova. Vidimo fasizam kod svakog, a kod sebe ga ne prepoznajemo.
to govori sve , jasno ti je gdje ziviš ;))
Ma treba dat policiji ovlasti da ovakve nalome. Pred novu godinu sam čekao bus na stanici, neki momak (znam ga iz viđenja, seljačič i alkos) popio i provocira ljude, dobacuje djevojkama, pravi cirkus i baš se idiotiše kad naleti mariola. Izadje policajac, šaka mu ko lopata od Alije Sirotanovića, odvede momka 10 m od stanice iza nekog grmića joj kad ga stade udarat, sijevaju pljeske i šamari ko munje na okeanu, propisno ga izmarisa pred 50 ljudi. Krenu drot vraćat se u maricu ovaj mu dobaci kao vidjećemo se, vrati se još ga baterijom po glavi istuče. :D Frajer otad nije kapi alkohola popio, posvetio se momak vjeri.
Ti si iz Zenice jelde? To se desilo gore kod opštine na stanici, odvede ga lola u onaj parkić, medju šumarke i drveća i ubi boga u njemu :D Ni ja nisam mog'o vjerovat, a bilo mi je fkt drago...
Te manjine ne treba tuci nego prebijati ko volove u kupusu govna su to jarane. Da budem precizniji sejdice i fincije odpad svijetska zivio ADOLF
Njega će sva tri Isusa (Allah-Isus, Isus Nazarećanin i Isusek) osuditi da ide u džehennem, u vječitu vatru i da ga tamo muče zlodusi i njihov direktor Abu Zoster poznatiji kao Soton-dedždžal.
a jesu ljudi osjetljivi na vjeru