Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El Hamdullilah BiH4EVER
Nisu krivi samo roditelji, kriv je i on. Jer ako ti sa 17 godina nemas barem gram mozga u glavi, nikad nista od tebe nece bit. Pa nisu mu bile 4 godine... Dobio je sta je trazio.
roditelji su krivi za ono što njihova djeca rade.otkud mu auto?to mu je dao otac,jer ako mu neda onda će djete misliti da ga tata nevoli. roditelji,posvetite pažnju VASPITANJU svoje djece.
kako nije tatin sin, hoces da kazes da je sam zaradio mecku? i stid vas bilo sto mislite da je zasluzio da pogine! KRIVI SU RODITELJI!
Ovo je neki tatin sin, cim je vozio takav auto, dakle veoma bahat i osiljen, tako , da je zavrsio kako je trebao, i sva sreca da nije niko nevin stradao
roditelji treba da osjecaju krivicu nakon ovoga cijeli zivot! cuj maloljetnici u pola 4 ujutru u mercedesu! iskreno mi je zao poginulog mladica, nije on kriv sto su mu roditelji debili...
Dobro je da nije nekoga nedužnoga udario i ubio..a kako vozio tako i zavrsio.Nema tu puno price.
MERCEDES CLS 500 VALDA!! Kada maloljetni vozaju takva auta ili su babini sinovi ili je ukradjeno, ma da u tu opciju manje vjerujem! Iscejfili se i sada neka truhnu!
eto,tate dajte svijim sinčićima autiće da se igraju,nije mi ih uopšte žao,nečija djeca nemaju ni za patike s buvljaka
ma garant mu dao stari da se pokaze malo jbg... a i ovi drotovi su fakat glupi... daimler chrysler je korporacija.. mercedes je cls
E moji škutori...
ma ja , sa 17 godina se voza mecka CLS 500, bolje mu je sto ovako zaginuo, inace bi ga stari na lomaci spalio (pod uslovom da nije kasko, onda je uzalud poginuo )