Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priredil smo vam slavlja za ukidanje viza, za novu godinu uljepsat cemo skenderiju i ostale dijelove grada koji su blizi centru. Moramo i zicaru na trebevicu porpaviti. Sta ce tu nama ostati, moramo i mi da od necega zivimo. Valja nova auta naruciti. Necemo da nas kolege gledaju u starim Audi 6. Treba i jos dzamija izgraditi. Vi bi sad i da gradimo zatvore. Jeste li vi ludi da na kraju bi i nas ne otjerali tamo.
... čuvaju Bakira Hadžiomerovića, kao i Vaš portal uostalom. P.S. sada slijedi DELETE
Zbog ovakvih slucajeva, natjerali su mene kao mirnog gradjanina da nosim oruzje. Nece mene neki balavac bez mozga izrezati niti mog bliznjeg. Nema sudova ni policije narode, naoruazjte se radi svoje sigurnosti pa ce i takvi napadaci polako prestati sa napadima jernece znati vise ko moze izvuci pistolj iz svojih gaca. bam bam bammmmmm i jos ga pljunuti mrtvog jer bolje nije ni zasluzio...
http://www.youtube.com/watch?v=HgIkFCvrns0
...treba pod hitno smijeniti Semihu :D :D
Brišite vi, ali, činjenica je: Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u! Svaki dan moram pisati isto! Kad se 500 godina živi od pljačke i sadake, teško je išta promijeniti. Stoka ostaje stoka!
Treba otvoriti fabriku za proizvodjnju nozeva. U Sarajevu bi milioner postao za godinu dana.
Da li ja mogu biti krivično gonjen ako palijom razbijem glavu nekom od ovih klošara koji bi mi prišao, tražio novac itd. sa prijetnjom nožem i sl.? KOSTI BI MU POLOMIO
Sandžaklije i Šiptari siju teror u Sarajevu, šta rade vlasti?
Nije sve ni do policije. Ima jedan slucaj gdje su dvojica papana natocili gorivo i trazili da im pumpadzija donese po kutiju cigara. Dok je ovaj usao, momci su isparili. Sjetili su se da skinu tablice da kamera ne bi snimila. Medjutim po autu su ih otkrili i uhapseni. Kada je bilo suocenje, sud im je nalozio da plate normalno i prekrsajni nalog, sta sve ide. Ali ni do danasnjeg dana niti je dobio novac niti su oni odsluzili svoje. Pravdaju se time da nema MJESTA u zatvorima. I znaci da nije sve ni do policije, dosta je do institucija vlasti. Mnoga lova ide za one guz.onje na vlati a kriminal, kao jedina privredna grana, cvjeta. Ja licno da sam policajac, nebi svoju glavu stavljao u torbu zbog nekih olosa, da bi oni sutra slobodno se kretali, radi menjka mjesta u zatvoru, cekati da mi se nesto desi ili mojim bliznjim.
policija je najmanje kriva...oni ih uhapse, ali sta mogu kad ih sud ponovo vrati na ulicu usljed nedostatka \'adekvatnih\' ustanova...
Gdje je sad policija. GDJE ???? Pa polusezona je u PL .A tu su kad treba udarat i pucat na navijace. SRAM VAS I STID BILO A.C.A.B.
I to Srbi muhamedanske vjere.
Zasto se ne kaze da su maloljetne ubice iz tramvaja srbi koji su posjekli Bosnjake? Da je obratno sada bi sve gorilo po sarajevu i Semiha bi se opet prozivala iako nije na funkciji
Uz ovoliko novosagradenih dzamija, omladina brzo uci.... Jos kad neka domaca ispod burke bombu rokne, bit ce Seher ko i drugi Muhamedovi gradovi!!
Ko su roditelji ovih raspuštenika? Politika njihova je pusti dijete nek zivi,kad mu skrenes paznju na belaje. Sta skole rade? I oni se ograduju od vaspitanja. Policija? Oni nista ne znaju. Uzor djeci su kriminalci koji glume face umjesto da ih prikazuju slomljene i u kolicima kad vec nema zatvora,lakse je dati ovlasti policiji da lomi kosti ako smije! Ali moras pola policije otpustiti zbog kriminala.
Imam ja za tebe još friškiju i daleko bolju vijest, a to je da se Zoka Čegar vraća na posao. Neće mafija još dugo ;)