Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo bi mobilni operateri sve tel brojeve trebali prijaviti na necije ime tako da svaki mobilni broj ima valsnika. i onda se nebi takve stvari vise desavale. I sam radim u jednoj hitnoj sluzbi i imamo svaki dan takvih poziva i vrijedjana. Ove dvije djevojke ostro kazniti da ostalima budu primjer da tako nesto ne urade.
mozda curice nisu imale mjesta u nekom od kafica da sjedu, jer je sve popunjeno policijom :) eh jbg treba shvatiti nisu imale jadnice drugi izbor nego malo i policiju zaposliti :)
vide vide cura, previse se gleda breaking bad