Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat sklonite ovaj naslov, uzasan je...ovo je za AS ....
cuj ovo se desilo zbog toga ko ili sta je njegova zena? koji primitivizam
Daj ba šta ima veze što voda jevrejku? Ljubav je ljubav. A i na kraju krajeva hvala Bogu nisu svi nacionalno zatucani. Prestanite sa glupim komentarima kad nemate pojma šta je razlog samoubistva. RIP
Okanite se ogavnih komentara!!! Ni mjesto ni vrijeme!!! Ostavite njega i njegovu porodicu da odzaluju u miru. Rahmet njezinoj nesretnoj dusi
Zaboli me k.... za Edu Maajku i kako je njemu sad. Eto, toliko od mene.
I ja bi se objesila da mi je sin voda jevrejku! pfffffff :S jadna zena sta je dozivjela!
Jao koji ovdje idioti ostavljaju komentare. Ili recite sta pametno ili fakat zacepite! FUJ! Saucesce porodici! P.S. Sarajevo-x: vi bas ne znate za granice. Zabranite komentare na neke glupave teme, a na neke ozbiljne pustite da se komentarise. Opismenite se ! Ovo je privatna stvar i glupi komentari su suvisni. UZAS
Dozlogrdilo ženi. Kuća prokišnjava, jedva kraj sa krajem sastavljali a imala sina a kao da ga nije imala. Meni se Edo Maajka gadi. Žao mi je žene a on je bezvrjedan tako da ga ne treba ni spominjati. Ni sa čim roditelje nije pomagao. Edo neka ti je ovo na duši!!!!
Rahmet joj dusi. Nemojte da raspravljate kako je i sta napisano, suosjecanje je potrebno, niko ne zna kako je njemu sada. Moja rahmetli majka je izvrsila samoubistvo vjesanje i ne bih pozelio nikom da se desi slicno, jer mogu vam reci da to ostavlja oziljak za cijeli zivot.
zalosno, zalosno jadna zena, neka joj je rahmet dusi, a ti krkane edo zapitaj se koji je razlog?, ja cu ti reci cifutkinja, sad zivi sa njom a majku nosi na dusi, lijep ti je zivot i tvoj i onih koji ce slijediti tvoju plitku pamet.
uzasno, ne volim ovakve vijesti bilo ko da je u pitanju. samo bih jos da dodam da je nacin na koji je vijest objavljena veoma neprofesionalna. koristi se potvrdni i senzacionalni naslov, a u tekstu se dalje nastavlja \"nezvanicno saznajemo\". Amatersko novinarstvo i vodjenje portala.
mati ko mati, brinula se jadnica da ga koja hamasova petarda ne strefi..
cijenim njegov rad zao mi je za ovo sto ga snaslo ali mislim da mu zidovka netreba ama puno bosanki jeno ga izrael
Neka počiva u miru... a Edi najiskrenije saučešće i puno snage da prebrodi ove teške trenutke za njega i porodicu.
RIP!!! TESKO JE Ali sta ocekibati od ovi kretena sa sa-x??? nista vala sami su prije nekoliko sedmica priznali da ovo nije profesionalna stranica. jel su imali neku gramaticku gresku. ali staces neki forumi su kao da ih cobani drze :)