Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Trbovici su fina porodica i deckici, ne vjerujem da su ovo oni mogli uraditi...
MARS U SANDZAK STOKO!
@Ima logike ali nema Muje s cijevima Pametan si vidim i inteligentan u p.m. Sad treba sve protjerati iz Sarajeva i Sandžaklije i Fočake i Kraišnike samo da ti i tebi slični debili mogu gradom voziti svoja auta. E to može ako ti je Dedo Hitler jbo te on u pakaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čim sam juče vidjela sliku navodne "žrtve", nisu mi se slagale kockice, a sada kada vidjeh da je ta lafo žrtva jedan običan sandžački balvan i kockar koji se slika sa pištoljima, bijesnim autima i druži sa istetoviranim nabildanim krimosima, te onim ubicom Rastoderom (!?!?), ja definitivno vjerujem ovoj majci! I mislim da je vrijeme da se zapitamo ko će biti slijedeća stvarna žrtva te bagre, čije su "babe" izgradile bogatstvo u sivoj zoni šverca i kriminala dok normalan svijet jedva preživljava.. Jedno je sigurno, mladić koji brani majku od dvojice kretena nije napadač, nego žrtva!
podpuno se slažem sa tobom! Šta misliš, da se ti i ja negdje nađemo i životinjski poje3emo???
Derime hoćeš da te karam dok se ne upišaš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Korumpirana policija ne štiti građane, a kada se sami brane onda su krivci.
e jesi ga vala vaspitala....
Trebo te zaklat ! Toska brate svi smo uz tebe !!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebo te zaklat ! Toska brate svi smo uz tebe :D
Zasto mene niko ovako nikad nije prebio? Kad trazis batine,i dobijes ih..jednostavno.
Mlad si ti, ima vremena, život je pred tobom.
inteligentne slike, prava umjetnost skljocanja pored, uz, u, autu. poceo malo i da cucla cigare pa se i to dalo ovjekovjecit. neka se vide tri stoje u dzepu i cuganje uz partiju pokera jerBo tako face na filmovima rade. dovezao se i do bascarsije valjda da pokaze da je starogradski kreleac, da moze uso bi i u lokal s njim. majko sta si rodila, mene je stid ovakvih propaliteta.
momak branio majku svaka cast.
Trazila ulicu u Jukicevoj, a Jukiceva sama duga 50 metara??? Hshhahahahhahahahahhahahahahahahhaah
Ti šatro sarajlija? Hajvanu Jukićeva ulica ima skoro 2 km
Pa njegov nick 'Sarajevo sg' znači Sarajevo sa Grebka'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.youtube.com/watch?v=DKrfMDz-UrI ?
Dobro i sta sad,dizo momak prije tegove,ne znaci da je kriminalac,ni da se dobro marise
http://www.***/clanak/3736197210233/vijesti/Haris-Trbovic:-Podrzavam-Hatica,-idemo-ponovo-da-rusimo-krst!/?ref=najcitaniji :D
Šta vam je ba ljudi? Uhvati te se svoji životaa.. Fakat vam je dosadno u životu, svašta.. Potencijal teškiii...
Dovoljno je pogledati FB profil
Na Kosevskom brdu uvijek ima i bilo je napasnika i sam sam dozivijo uvrede samo sto polahko vozim ali taj dio od tada izbjegavam.........
kakve veze ima koševsko sa ovim glaoovonjom Neseri bezveze
Izgleda vise kao zrtvena svinja :P
Ako su mu napali majku, trebao ih je pobiti i ispisati se po njima, ali nesto mi ovo zamrseno plaho, cuj, "odjednom, taj mladić je kazao da je zboden"... Ko ga je zbo? Tvoj sin? Ako jest i ako je on tako fin i normalan, sto je nosio noz? Sto se predao tek nakon 10 dana ako je rijec o samoodbrani i kakva je to samoodrabana, neko te napadne sakama, ti ga ubodes u vrat?
Sta ti pricas,nosi momak noz,ko kaze ja noz,mozda je sarafciger,il nesto ostro dio alata to svaki covjek ima danas,i ja nosim pusku,sta ako me napadnu vukovi kad vozim kroz sumu opkole mi auto sta onda,nebi covjek bol nanio nista ne nebi bolilo nebi ni osjetio