Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš me zanima kakvu će joj kaznu sud izreći ako i bude optužena? ovo je za dugogodišnje robije pa da nju i zagondžiju joj mlate svaki dan u ćeliji.
Znači, prema avazovom članku očuh je profesor Istorije u II gimnaziji i on je (kao) podržavao fizičko zlostavljanje djeteta, jer je malecki (kao) dijete kriminalca? Dakle profesor je podržavao fizičko zlostavljanje djeteta, radi genetike??? A o "nazovi je" majci nema šta da se kaže... žena koja je u stanju da svoje dijete lomi od batina, nije majka.. nego zločinac, kojoj je greškom prirode dat zdrav reproduktivni sistem... Jadan malecki, nadam se da ga ove traume neće trajno oštetiti.. Usput, svaka čast zaposlenicima osnovne škole, koji su prijavili slučaj!
i kaze neko rodi dijete, s ovakom kalasturom?
https://www.facebook.com/danijela.railic.9 to je ona
kako se tako nesto moze nazivati majkom?! ne treba zabranu pristupa djetetu vec ovom svijetu. zatvoriti!
Milicija kad lupa ne gleda
Dajte objevite njenu sliku da je raja gdje god vide pljuje,Seljnčurina jedna Treba joj lice "dotjerati" da kad se god pogleda zna zbog čega.(preporuka kakva kiselina"
Kod nas se nazalost jos uvijek nasilje u obitelji gleda kao privatni problem. Velika kazna nece sigurno biti. Nije ovo jedini slucaj, samo jedan od rijetkih koji je izasao u javnost. Zalosno.
najzalosnija cinjenica sto sam je ja nekad poznavao,a jos gore sto mi je bivsa. sva sreca pa zivim od nje sada 13 godina daleko.
Ruke joj otpale...
Stoka jedna prokleta !