Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki vozac izdvoji 100KM za Ceste, a isti taj novac zavrsi na drugim proektima te dzepovima pojedinaca, dok ljudi s druge strane voze po rupama. Dokle cemo vise biti zrtve neefikasne "vlasti"?
nisam sovinista ,ali stvarno cinjenica je da su muskarci bolji od zena u mnogim stvarima...fizicka snaga tu nema poretka ,a to je svi znamo jako bitno posebno za vrijeme koje dolazi...eto ono u cemu zena treba da bude najbolja je kuhinja pa ipak najbolji kuhari svjeta su 80% muskarci ...danas rjetko koja omleta zna napravit ...neki dan se jedna prevrnula u mahali na krov ...kaze pauka vidjela na ruci hahahahahha
ja ne mogu vjerovati kako neko moze imat sudar s vozom...u posljednje vrijeme sve vise ovakvih vjesti ...to je kao da kornjaca ide na tebe s 10 metara i ti se kao ne uspjes izmaci ...ma dajjj
Imao sam tri saobracajke od kako vozim,dva puta me udarili muskarci a jednom zena,dakle preseravanje da nije volan za zene i ne pije vode,vozace djelis na savjesne i one druge...jbg gospodja nije gledala i pokupila je lokomotiva...ko zna na sta je mislila....gladna djeca,rucak na sporetu,ili nesto trece...a mozda je se sminkala na retrovizor umjesto da gleda ispred sebe,to samo ona zna al znam dosta zena koje voze bolje od dosta muskaraca koje poznajem....
pa s obzirom da 80% vozaca cine muskarci logicno je da ces prije imati udes sa muskarcem.
Vjerovatno nije ni gledala. Prije neki dan dolazim autom na raskrsnicu, ženska u pasatu ispred mene stane, ja stanem, ona u rikverc i bub u moje auto, a da nije ni pogledala ima li koga iza nje. Da ne pominjem da je na zabranjeno voziti unazad na raskrsnicama... Što za nekog nije ono doista nije...
Nije da nije gledala, već znam taj dio puta, veoma je zabačeno, a nema niti rampe niti bilo kakve oznake. Tu su mnogi izginuli pa čak i jedna porodica a vlast ništa godinama ne poduzima po tom pitanju.
Tako je to kad vlast (ona iz bivše Jugoslavije) napravi industriju u gradu, kao što je slučaj sa Lukavcem. Ako nisu izmjestili, koliko se sjećam cementara i mlin od cementare su bili preko ulice u centru grada, nedaleko od autobuske stanice, a sjećam se i da je u Lukavcu padao crn snijeg i da niko nije sušio veš napolju... Kranje je vrijeme da se nešto mijenja nabolje za kvalitetniji život građana od čijeg novca vlast živi i uživa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko glup trebas biti da se sudaris sa vozom
dje su ti oci tuko jedna...stvarno nerazumijem kako voz nekog moze udarit...pa nije kanarinac pa da ga nevidis !!!!
neznam stvarno koliko puta treba dokazivati da volan nije za zensko... koliko se jos to nesreca treba desiti dok "demokrati" to ne skontaju ??
Ne seri nepismeni.
ah sta mozemo kad su danasnji muskarci isuvise zauzeti dok se sminkaju, cupaju obrve, depiliraju, utezu k'o frajle i bjesomucno ridaju po portalima ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)