Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato volim zakon u Americi, dodjes na moj posjed, imam pravo da ti radim sta hocu, pa i da ti presudim, pa ti vidi
ovo je pokusaj ubistva!!! moras biti mentalni idiot da krenes nozem na nekog ccc
A rakija se i dalje peče i ne samo da se peče, nego na lovačkim hajkama potocima teče...... a noževa za ''deljati '' mezu uvijek ima.
Oni nisu lovci, to je obicna stoka, sljam ljudski koji je tu prvenstveno zbog dzeranja i lokanja, a ponekad nesto i napucaju puskom, rijetko. Dobar degenek im dati u muriji, pa onda 10 g.zatvora.
po 5 godina zatvora uz prisilan rad 10h dnevno
Ovi lovci su fakat najniža vrsta ljudi, to ide u šumu naoružan do zuba da ubije jadnu svinju ili jelena, ali ponajviše da se napije ko stoka....
jopet medja ?
- Junuze, do daha !!! Pa valjal ovo ovako, pa nemoj mi bolan Junuze !!! Pa jesmo li se dogovorili ? Pa vidi krava dje ti je !!! pa ubicu i tebe i nju... - Sta je bilo, dje je zapelo bolan JUKA pa zar se ja i ti, zar se ja i ti natakirimo jedan na drugog ovdje zivimo sto godina !?
ETO VAM RADITE STA HOCETE DA VIDIM DOKLE CETE
Jadno.
ljudi pucaju po šavovima.... žestoko!