Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOGINJO!!!!!!! KRALJICE!!!!!!!! Dabogda pocrkali oni sto su te uhapsili radi biljke koja nije kriminal, nego lijek!
strasno, strasno na sta se bacaju pare i cime se bavi sudstvo..... kako vas nije stid.... i vi cete ovu zenu tri mjeseca u zatvor, a kriminalci otvoreno hodaju vani bez ikakvih problema.... fuj!
Pa kriminalci im daju plate. Ako ih uhapse ko ce policajcu dati platu.
ma nije dobila nikakav zatvor,dobila je 3mjeseca ali je to pretvorito u uvjetnu kaznu od godinu dana i 500km kazne.nije to nista nego zna l ko gdje bude ova bakica pa da se sta sredi....
Zamene je mariuhana ostala jedini lijek za 101 bolest .Jersam ja zivi svjedok i nemoze mi nitko soliti pamet i govoriti daje opasna.Tosam nasebi probao i uvjeriose damije hasis tj ulje njezino pomogloo i drugi sam covjek.A neka narod i politika prica i izjavljuje blaa blaa LJUDI UZMITE KNJIGE STOSE TICE KONOPLJE I CITAJTE INTERNET SVE O KANABISU AKO SAD U 22 VJEKU NEMA NECE NIKAD NI BITI.....
Mariuhana hh?Tesko pitanje sin uvalijo ili kozna kak je razmisljo,hajde i ako padne menice najmanje 1 do 3 god.A moju bakicu nece onaje stara.Hoceli vise legalizovati ovu gandzu.
Ne znam šta je luđe, policija u Ljubuškom ili idiot koji se potrudio da od ovog napravi vijest!!!
sram vas bilo vlasti. osudili ste staricu na tri mjseca, a ne osudjujete velike kriminalce. niti je prodavala, ni trgovala..
a jbt a onaj benjamin delalic svakih 10 dana ucestvovao u pucnjavi i izadje isti dan, pa mogli su joj uvjetno dati...
Nije joj džaba ime VESELKA :-)
Lako je na staricu
mene bi bilo stid da sam sudija u ovom slucaju.
Sada ce je sa Zikom jos u celiju da stave...
Sta ces i milicija udara na onog kog smije. Nece valjda hapsiti one koji ih placaju.
E prava je veselka :D
Doktori cesto propisuju marihuanu za tretiranje raznih teskih oboljenja i za ublazavanje bolova. Dokazana su ljekovita svojstva te biljke, a kod nas hapse baku za tri stabljike. Samo nekom vasionskom promasaju zvanom moderni covjek moze da padne na pamet da zabrani biljku koja je na ovoj planeti duze od nas. Cak i da nije ljekovita. Postoje otrovne biljke koje su smrtonosne, a nisu zabranjene :-)
Ma pustite babu,koji zatvor,okorjelih kriminalaca iza ćoškova a vi se bavite ubogom babom porad tri stabljike kanabisa :)))) eee državo