Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veca kazna ako se ne vrati knjiga na vrijeme nego za tesku krađu. Super motivacija za lopove
Razbojnistvo.. Puno teža kazna od teške krađe
Ovo nije krađa automobila nego teško razbojništvo i napad smrtonosnim oruźjem, preblago ste ih kaznili. Je li vi očekujete neku rehabilitaciju ovih razbijnika, zar vam nije jasno da će nasraviti sa krininalom ?
Pa mi Rastoder ni Mudzelet nisu dobili ovoliko zatvora a ubili su dvije nevine zene....
Po 40 im je trebalo dati. Koliko su samo ojadili bjede koja je na kredit kupila auta pa sad otplacuju kredit za auta koja nemaju radi ovih sumskih razbojnika.
Wow... Oruzana pljacka i dobijes godinu i nesto. Jeb.m ti sve po spisku, sudska mafijo...
Lizdek je s Pala 97 godište a onaj pas Obradov je iz Mokrog, on je 98mo i već se kurče i mafijaju seljoberi
Jedan osudjen na dvije godine i dva mjeseca, drugi na godinu i pet mjeseci, ali to je klix novinaru ukupno tri godine i osam mjeseci. Ma bravo!
Gladni ljudi bili...nije lako zivjeti u šumskoj republjik!!!
manje dobijes ako pokupis pjesaka sa golfom
Zna li ova srbadija iz sumske ista drugo radit osim krast auta?
Donešena presuda i jedan već na slobodi a oteli auto uz prijetnju oružjem?!?! Pa halo ba sudstvo, HALO BA!!!
Eto tužilaštva Umjesto da osude govna smrdljiva na 10 godina zatvora oni ih na 2 godine i to ce izaći nakon 2/3 odsluzene kazne