Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENO ZALIM, ZBOG SVIH UBIJENIH,OVIH DANA U BIH.-U BIH, NETREBA RAT,NEGO UMPROFOR..AKO NASTAVI OVAKO, POUBIJACEMO SE BEZ RATA.
zene nisu mrtve cim su uspjeli po rjecima autora da ih "prevedu" do mrtvacnice-valjda prevezu klocu nepismeni
Čitajući komentare na ovu vijest i na vijest o padu Ruskog aviona mislim da se drzavi BiH crno piše kad vidim kakve osobe naseljavaju istu.
Meteor da padne na nas, nebi bila steta.... Kakvi kreteni i moroni ovom zemljom koracaju... Tragedija jedne porodice a ove besposlene, cyber drkadzije se gadjaju svojim retardiranim, ostrascenim i polupismenim mislima! Fuj, marvo!!!
Prestrasno. Zaklati majku?
mnogo konkretnije : http://www.avaz.ba/clanak/202928/teski-zlocin-u-livnu-ubio-majku-i-nevjestu-te-ranio-brata-koji-je-podlegao-teskim-povredama
još konkretnije http://faktor.ba/policija-traga-za-ubicom-iz-livna-ubio-majku-snahu-brata/
ima li i jedna tema da ne ide u nacionalno vrijeđanje i raspravu ?
Pa ovo je strašno. Psihopate se slobodno kreću i ubijaju. Strašđno! :(
Neki opasan virus hara Bosnom i Hercegovinom ovih dana. Prvo preksinoc u Visokom ubojstvo vatrenim oruyjem. Jucer u Sarajevu masakr automobilom, sada u Livnu ubojstvo... Ima nesto cudno u zraku.
@Resistance, Nema u zraku ništa čudno, nego ima u ljudima. Zlo je pojedincima zavladalo. Čudno je da niko od njih neće da traži stručnu pomoć, da se liječi i da bude na vrijeme izolovan iz društva, kako ne bi činio krvoprolića. Mnogo je psihopata među nama. Stanje je čak i zabrinjavajuće.
Vala smo hajvani, malo je reč' .
To je momak malo malo luud
poznati policiji
Ilustracija je zaista u pravom smislu no comment!
Otkud u Livnu tramvajska pruga?
tito izgradio za vrijeme vladavine