Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO SE ZOVE "GANGBANG".
Pala magla na guzno crijevo.Steta sto nijedan bahlija ne skiknu.
imam dobrog doktora za tebe.ako ti nadje dijagnozu jer po komentaru ti si tezak bolesnik.mozda imas traume iz djetinjstva?znas ono?
pala magla na pola sarajeva... kaze merlin...
Klizava dzada, a vozaci ne znaju postovati uslove na kolovozu. I dalje se divlja sa preticanjem, nema zmigavaca, mozda nekome ne rade ni stopke, rastojanje nikakvo itd itd. Prekjucer neka neiskusna vozacica usporava skoro do nule da bi presla u drugu traku, sreca njena pa se iza nije nasao kakav hrmpalija da je strefi k'o bejzbol lopticu.
vozaćice su najzafrkanije... ;;))
dzada je takva kakva je al vozaci znaju bit gori, ne drze rastojanje, kad je iza tebe popeo bi se da ga slepas da moze
...jes nekakva slinava džada. napola masna od nataloženog smoga, napola smrznuta.