Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je kćerka moje profesorice s FIT-a, Nine Bijedić, da Allah da Lani lijepi vječni džennet a porodici sabrun džemil - lijepi Islamski sabur.
Kako vas novinari nije sramota povlacenja zrtve po medijima? Iznosite detalje koje ne bi smjeli za vrijeme istrage te dodatno nanosite bol porodici. Je li se slucajno polozila Etika javne rijeci?
@kadifica, od toga žive, strvinari, a ne novinari
Naci ce te bilmezu bolesni!
....za ove pametare...prvo ce se ispitati poznanici kontakti najblizi, momak, ako gaje imala, prijatelji, drugarice, zatim tuje i DNK analiza otisaka na tjelu itd. sad je pitanje koliko je nasa tehnologija tu na nivou.
ja reko zubarka lana bijedic iz sarajeva
Kad ga uhvatite-po kratkom postupku jadu..
Izgleda da su se pronasli ovi sto minuse pucaju,sta nije isp ravno u komentaru.
Lijepi Islam i šerijat. Glava za glavu. Ali neće nevjernici pogani šerijata kazu prestrog. Da je šerijat manje bi bilo ubistva i kriminala i korupcije. Pola grada bi bez jedne ruke hodalo :D i cijeli zivot njega to podsjeca na to a i ljude oko sebe upozorava ko je i sta je bio...
A sta ako su poturili mobitel ubice i ako nije njen....koji jos nacin imate za pronalazak ubice, posto smo evo svjedoci nazalost ,da uglavnom ne razrijese ove slucajeve i da rijetko pronadju psihopatu.
Kamere na svaku banderu i djeci dajte mobitele samo ako će lociranje imati upaljeno uvijek.
Monstrumi su tu oko nas
Dobro je da klixtorix kvazi copy/paste novinari znaju da bi mob mogao dovesti do pocinitelja. wooow
Ako Bog da naći će ko je počinitelj i razloge zašto, te adekvatno osuditi.
Ne kazem da se ovakvi monstruozni zlocini samo kod nas desavaju, svugdje ovog zla na zalost ima, ali da se zakonom pooštre kazne pa čak i uvođenjem smrtne, ovo bi se zlo postepeno iskorijenilo, u najmanju ruku procentualno duplo smanjilo.Iskrena sućut porodici tragično nastradale..
@Lamonya Ma nebi se ništa iskorijenilo, a vjerovatno ni smanjilo. Uzmi SAD za primjer, kazne su ogromne, u određenim državama imaš i smrtne, pa su opet zločini svakodnevnica. Osoba koja je u stanju ubiti curu od 19 godina i ne razmišlja o kazni, to su poremećeni umovi i takvih će nažalost biti uvijek, bez obzira na zakon.
Kod nas sve vise i vise neregulisani cudovista, treba fakat pocet lovit ove monstrume i sve sto je zlo