Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no koment
Slazem se. Ne mijesajte Albance sa sandzosima. To su dva sasvim razlicita naroda (osim ako govorimo o kriminalcima, koji svi ista gamad, s tima da ih je kod Albanaca jako malo u odnosu na broj, za razliku od sandzosa).
APELUJEM NA MOJE SUGRADJANE DA SE ODUPRU PRIPISIVANJU ETNIČKIH EPITETA kUČEVIĆU I DRUGIM KRIMINALCIMA, POGOTOVO PRIPISIVANJU EPITETA \"ŠIPTAR\", JER kUČEVIĆ NIJE ALBANAC! NAVEDENA \"OSOBA\" JE IZ SANDŽAKA ALI JE PRIJE SVEGA KRIMINALAC, A I SANDžAKLIJA JE ONOLIKO KOLIKO SE SANDŽAČKA ZAJEDNICA U BIH DISTANCIRA OD NJEGA, KAO ŠTO SE VEĆINA ALBANACA U BIH JAVNO I OVOM PRILIKOM DISTANCIRA I NAJSTROŽIJE OSUDJUJE gAŠIJA I kELMENDIJA, KAO I SVAKU DRUGU ŠTETOČINU KOJA NAGRIZA JOS UVIJEK SVJEŽE RANE OVE BOSNE KOJA SVAŠTA TRPI. U POTPISU LIRIA U IME ALBANSKE ZAJEDNICE BiH I SVIH ALBANACA U BiH!!! KAO LJUDSKO BIĆE,BOSANKA I ALBANKA
sandzaklije jesu olos, uglavnom.
Hebo sandze, oni su supci pravi. To dokazuju svaki dan. Nedavno sam ih 8 istjerao iz moje firme. Jednog sam isamarao posteno. Jad je to i oni samo cijene silu. Eh kod mene vise nikad nece u posao u uci. Smrde bijedne iskompleksirane!!!!!!
Sandzaklije ili psi kako ih ja volim zvati su donijeli svo zlo u ovu napacenu zemlju, sjeme im se zatrlo seljacko
\"Siptar\" je na albanskom jeziku naziv za pripadnika albanskog naroda, dakle Albanca.Kakve veze ovaj kucevic sad ima sa Albancima?Kakve veze ovaj otpad iz južne Srbije ima sa Albancima i Albankama kao što su operska diva INVA MULA(pojavljuje se u filmu PETI ELEMENT),Majka Tereza,Fra.Gjergj Fishta,Hadži Gani Hoši (čiji se ezan čuje na kraju filma \"Pod Zastavom Muhameda iz Begove Džamije u Sarajevu),Hafiz Aziz Alili,glumac Bekim Fehmiu (rodjeni Sarajlija), glumica Tinka Kurti (rodjena Sarajka),OBN novinarka Adriana Kurtišaj,porodice Bušatlija,Karkin,Alija, Fazlija,Jaha,itd.itd.Očigledno je da neki izuzetno neuki pojedinci ovdje šire iskrivljene i negativne stereotipe o Albancima stavljajući ih sve u koš sa kriminalcima.Vidi se da su neupućeni, a još više da nisu iz Sarajeva. Večina Albanca BiH su čestit gradjani SVOJE države, BiH, bilo da su tu od jučer, bilo da su u BiH još od doba turske okupacije BiH.
\"tipizminib...\", vidim da si iz negog nezdravog razloga očajan, ali obzirom na moje 20 godišnje iskustvo liječnice, garantujem ti da nečeš uspjeti sebi pomoći na taj način...vjeruj mi na rijeć...probaj shvatiti da takav način \"otpuštanja ventila\" nije efikasan u saniranju frustracija...a osim toga, takvim komentarom automatski identifikuješ sebe ( očigledno je dakle da si neka manje uspješna osoba u životu, otud i takav način pokušaja samopomoći) (I don\'t make wishes some true, I\'m not a fairy, although I thank you for your compliments...may God help you and the like...cause I\'m not sure we humans can...if your an adult, it might be too late for you...sorry...)
\"...\", kazes: \"TREBA SIPTARE I SANDZAKLIJE ISTJERAT I ZABRANIT IM DOZIVOTNO PRELAZAK GRANICE! Očigledno ne poznajes vlastitu zemlju pa ne znaš koliko je uglednih Sarajevskih (i BiH) porodica albanskog porijekla (npr.Prof.Bušatlija,General Armije BiH Ismet Alija,Jaha,Fazlija,Hafiz Alili,Hafiz Bugari,ZENUNI, ZEČAJ,Ahmetaj,Kurtišaj,fra.Gjecovi,fra.Fishta itd.itd. Od albanskog ološa znam samo tog keljmendija(friški došljo) i onog Gašija.2 kriminalca na tolike hiljade Albanaca u BiH nije ni izbliza dovoljno da se stvori negativan stereotip. Ti očigledno nisi odrasto u Sarajevu,(ili si...)gdje je svaka peta kuća na Vratniku porijeklom albanska...onda zanati, ugostiteljstvo(nemoj samo reć \"trovači \" jer \"POMODORINO \" je \"NAŠ\" a ne \"šiptarski\".Oni što su zapalili bebe na pedijatriji su isto bili \"naši\", a ne \"šipci\"...\"Ćelo\" nije \"ŠIPAC\", a nisu ni oni oni ratni zločinci!
\"SRBIJA\",kako znas da su sandzaklije i siptari prljavi? Jesil spavo s njima?ili mislis na \"prljavost\" u prenesenom smislu?ZAR IMA ISTA NA OVOM SVIJETU PRLJAVIJE I NIZE OD ONIH KOJI SU ARTILJERIJOM MASAKRIRALI CIVILE PO BOSNI I HERCEGOVINI, KOSOVU, HRVATSKOJ I MAKEDONIJI?!PA ZAR MOZE POSTOJATI ISTA PRLJAVIJE OD LJUDSKIH OTPADA KOJI STOJE IZA TOGA:karadzica,mladica,milosevica, kojevica,arkana,i da ne nabrajam brojcano vecinsko stanovnistvo MKSJ (HAGA).Tii to dobro znas, nisi toliko retardiran, ali ocajno pokusavas da pokrijes TUDJU KRIVICU I BRUKU, samo ne znam kako se neko moze identifikovati sa ljudskim SMEĆEM, samo zato što je iste narodnosti?. SAMO vrhunski kreten moze o moralnosti govoriti u kolektivnom smislu naroda.Bolje ti je okreni se logici.Zakon ne sudi narode vec pojedince i grupe i to su smislili daleko pametniji ljudi od mene,a narocito od tebe.Zato ja NIKAD NECU RECI:\"Srbi,Albanci, Bosnjaci,Sandzaklije itd.su ovakvi/onakvi u moralnom smislu\"!!!
Ovi svi sto govore kao da svi Sandze nisu iste !! TO SU OBICNE SANDZAKLIJE. SVE VAS TREBA PROTJERAT SANDZACKI OLOSU !!! VI SARAJLIJE NIKAD NECETE BITI. NAGLASAK NE MOZETE PROMIJENITI NITI VASU NARAV. VI SARAJEVA NI BOSNE NE BI VIDJELI NI NA KALENDARU DA RATA NIJE BILO !
Molim vas ne ser*** nego fino predjite na dijela....I mene je iznerviro postupak ovog divljaka ali puno gore stvari desavaju na ulicama Sarajeva.Jako mi je zao sto ovo moram napisat ali mislim da ste skroz sjeb*** i ako nastavite u tom pravcu kretanja nece vam biti potrebni srbi ni hrvati ni siptari ni sandjaklije sami cete uradit ono sto su srbi pokusali od 1992-1995. ja sam u francuskoj covijeku na ulici pokazao srednji prst dobio sam 1 god..uslovno i 10.000e globe...ovdje u BIH moze radit sto hoces i kako hoces i gdje hoces....pozz i cuvaj te se
OVI KOJI PROSIPAJU KSENOFOBIJU PO OVIM STRANICAMA SU SAMI SEBE IDENTIFIKOVALI-TO SO 100% PAPCI, SAMO STO SU NAJVJEROVATNIJE GRADSKI PAPCI. TO SU KREATURE CIJI MOZAK NIJE DOVOLJNO RAZVIJEN DA RAZMISLJA RACIONALNO NEGO \"NACIONALNO\"TJ. PLEMENSKI:\"NASI vS. VASI\".TI JADOVI NE SHVATAJU KOLIKO SU SLICNI OVOM OTPADU KUCEVICU. ONI SU PRIMITIVNI BAS KAO I KUCEVIC, SAMO STO SU IM JE FURKA MALO DRUGACIJA.JA IM SAVJETUJEM DA ZA POCETAK NAUCE STA JE CIVILIZOVAN STAV I PONASANJE (STVARANJE MIRA A NE RATA, JER RAT MOZE STVORIT SVAKA BUDALA-OBICNO GA BUDALE I STVARAJU). TEK ONDA CE POCET DA SE SUSTINSKI RAZLIKUJU OD PRIMITIVACA.A ONDA NEK NUCE NESTO O VLASTITOJ DOMOVINI BiH U KOJOJ IMA DALEKO VISE UGLEDNIH GRADJANA ALBANSKOG, SANDZACKOG, OVOG ILI ONOG PORIJEKLA NEGO KRIMINALACA IZ TIH \"DOSLJACKIH\" NARODA. DOVOLJNO JE PRATITI 60 MINUTA. IZA ETNICKOG ETIKETIRANJA KRIMINALA MOZE STAJATI SAMO NEKI KOMPLEKS LICNOSTI ILI ZAOSTALOST.
(Albosanka) Lady Fuck Yourself
Novčana kazna? Odakle da je plati, od rada djevojaka....? E gdje su nam sada djeca, delikventi? da Bog da ne preživio zatvor!