Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj žuti majmun je Tiro Vedad. Kreten je bio negdje vani. Valjda učio tamo krasti...
Bravo drug gradanska duznost. Imas plu
jel iko zvao policiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj debeli isti Andy iz one serije According to Jim :)
Ovaj debeli - Vedad Tiro iz Gorazda .. radi kao vozac ... Voza po cijeloj Evropi
U KAKNJU ODRZANA TRIBINA "Kako krasti pred kamerama" Ako ukrades lijevom rukom onda je haram a ako ukrades desnom onda ce ti se sve na onom svijetu oprostiti ako ukrades jos jedan
nešto mi miriše daje ovo samo dobra reklama.čuj leagoo telefoni pored onoliko drugih.sad je cijela bih čula za ove tel.dobar fol nema šta.znaju da lopove neće uhvatiti koji.
Klasicna foto, odnosno video montaza.Ako bi se pustio video kako treba a ne unazad kako je prikazano,vidjelo bi se da mobitel sam iskace iz tasne u ruku ovog simpaticnog mladica koji ga uredno smjesta na policu regala!
krkan i jos glup,ne konta kamere hahahaha
ali vam je i izlog boze.,zar takav izlog sa takvim stvarima nebi trebao da ima malu bravicu da nemoze da otvori tako lahko,i uvjek ce vam krasti ne samo vama nego svima ostalim koji nemaju bravicu na izlogu jer vrebaju takve izloge.,
Pa ljudi ostavili otkljucano da normalan covjek moze uzeti, pogledat mobitel koji kupuje...a onda dodje konj i pocne krast. Njih dupe boli, sve je osigurano...a jos ce i tuzit seljacine, naplatit ce ga duplo.
........konjinja debela.........papčina.........
E pa ovako to rade ozbiljni trgovci, kupe kameru za snimanje "ljudi", a ne kamere za rengen...
znam ih iz biblioteke ,svaki treći dan dolaze po nove knjige :)
mogu oni iz gorazda, ali gorazde nikad iz njih :-D dohakalo im to
naide, ovo cu reci samo jednom prosto ne kapiras
Da prepoznajem, https://www.facebook.com/vedad.tiro?fref=ts
ovaj je učio zanat u holandiji.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10394509_10203679606613274_467701757631528385_n.jpg?oh=bdad3b6b6d0d947fdcb8a083036db5cf&oe=5595B41F&__gda__=1430966932_346ba4b5d9f14a6a23369efcd2880baa a eto mu i tog drugog sa njim
ovo su dakle novi hairlije koji kradu po gradu i to pred kamerama i pored radnika trgovine ccc nije mi jasno kako?
https://www.facebook.com/vedad.tiro?fref=ts Ovaj žuti ružan k'o lopov
Pa trebao bi ovog krmka debelog neko prepoznati.. Doduše ovo samo mama može voljeti al onako je upadljiv a i sandale mu dobro stoje..
Pa vala i Univerzalno krade drzavu pa nikom nista. Na fiskalnoj kasi im se paucina uhvatila, radnici ne znaju ni otkucat racun. Kupovao jednom i trazio racun, kaze prodavac, dodji sutra po fiskalni dok ga zavedemo na stanje, giganti... Lopov na lopova...
Znaci tvoj odgovor na rjesenje problema je da mi njih krademo, oni nas kradu, svi sve kradu. Znaci ovaj covjek potpuno ispravno postupio po tvom rezonu, svi trebaju sve da kradu. Ako sam ja ovca zbog toga sto zelim i tezim postenom i bolje, pristajem biti ovca jer su onda ovce inteligentnije od ljudina kao ti. Ti ostavi svoje dijete u svijetu lopova i uci ga da bude lopov, ja to ne zelim i ostajem u svom toru postenih ovaca.
Nista gluplje odavno nisam procitao...ti si svjesan da kad univerzalno krade drzavu, da u stvari potkradaju tebe? Svjestan si da si TI drzava i da TI punis budzet sa porezima ? Svjestan si da to sto je univerzalno nakralo vrijedi u najmanju ruku bar 1km autoputa ? I tako 500 firmi u BiH koje je potkradaju i imali bi A1 zavsen i sve trase oko njega. Jest da nas politicari potkradaju, al to nije razlog da jos poticemo i ostale da cine isto nego to da iskorjenjavamo.