Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh to ti se desis kad odes kod majsora iz mahale i on veli...ja sam automehanicar autolimar automehanicar a u slobodno vrijeme zidam krecim kuce i servisiram magnetne rezonanse i pet ct...
@yeba.mene.drzava Sad si mi uzeo komentar nemoj više da ti se to desi?????Inače sam pekar al radim noču a danju ko autoelektričar i ponekad ko mehaničar a subotom ko autolakirer.
Mene samo zanima koje nacionalnosti je kombi, mislim to je nama na klixu najbitniji podatak, da znamo ko ce koga trehat.
@_Thranduil_ nisam siguran baš 100%al mi se čini da je Nijemac po nacionalnosti.A možda i Francuz.
@_Thranduil_ One nacionalnosti iz koje je zemlje porijeklom kretenu jedan nacionalni.
pusis pusis majku ti jedem -Hamus
dobro je da nije niko nastradao
Samo nek' je živa glava
Niko se fijata nije navozao.
Toliko o aparatu za gašenje.Bravo.
gori vatraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sada u kombiju gori lamela puna uljaaaaaaaaaaaaaaa
Jeli duznost i obaveza imati PP aparat
Ako mu je ostao bar žmigavac, onda nije "stopostotna materijalna šteta".
Gdje ti je aparat za gasenje ?!