Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma lazu ba, nema toga kod nas!
znači opet kriza u visokom...hm..
cuj 29... a ona trideseta putni trosak?
Krajnje je vrijeme da se kazni majka priroda zbog ovakvih i slicnih incidenata...
kad nema narod sta da radi i kada nam vlast neradi nista da izmijeni na bolju stranu onda bi trebalo legalizovati prodaju takvih trava (jedino sto bi Holandija mozda se bunila zbog konkurencije) a tako bilo bi mnogo turista a i narod bi malo vise mogao da zaradi....:-))))
ma pustite ljude nek puse vuvicu, svima ce nam biti bolje, sta ce od klosara zavrsavati, bolje sam svoj majstor
Svi znamo da su ovo konoplje za faraone iz piramide. Vratite im konoplje.
\"Stabljike su izuzete i bit će predmet vještačenja u Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ MUP-a ZDK-a. \" SAMO POLAKO INSPEKTORI, DZOINT PO DZOINT VJESTACITE... :DDD HIGH - VISOKO :DDDD
ma cije li su sve to na lomaci treba spalit