Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije neki sa klixa onaj franc, andricgrad, fadil? hahahha
''Bošnjaci su glavna kočnica miru u BiH'' - sarajevski antifašisti
vidi ove 6orice antifa drkadžija što im zasmeta istina :)
Mozda skuplja decko umjesto slicica
Njegova se repka nije plasirala,pa mora djete nesto skupljati.
Nije "mrkonjić grad" nego Varcar Vakuf. I opet da ponovim da svaka srpska kuća ima arsenal oružja, a Bošnjaci nek' svoje predaju na "uništenje" u livnicu Jelšingrad kod Banjaluke...
Decko marljivo uci Historiju.Kod njih su udzbenici mnogo poucniji nego kod nas,gdje je izbrisano sve sto bi moglo djecu naveti da iole nesto proctaju o srpskoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu.Njih su dzedovi naucili da spavaju sa kamama ispod jastuka.Njihovi na ekskurzijama obilaze manastire a nasi po Becu katedrale.Kao da ni jednog ni drugog ni treceg nemamo dovoljno u nasoj avliji.
sta lupate o MG-u kad nemate pojma! to sto kod vas ljudi spavaju sa oruzjem pod jastukom, vjerovatno imaju "dobre" komsije, kao sto ste vas dvojica, pune mrznje, nacionalizma, komsijske ljubomore, zavisnosti... evo malo o jednom selu nadomak Mrkonjica (Varcara...) http://www.slobodnaevropa.org/content/plp_baljvine/2036781.html
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je to kada se slusaju domaci melosi "spremte se spremte tamooni". Cedo ne spava. On spava jedino kad mu mujahedin nesto malo potpomogne,e onda prilicno cvrsto usnije. A Bosnjak,ma dobri Bosnjak se za ovo ne sekira,ova oruzja sto se pronalaze,to je zapravo za nasu zastitu,time ce oni da nas cuvaju,zato mi mozemo mirno da spavamo.
mladi chetalji na obuci