Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željeznice bi bez problema mogle prevoziti naftu i svakakve vrste goriva. Na cestama je previše kamiona sa rizičnim teretima.
Dobro znas da voz zna cesto iskociti iz šina
Ne moze voz do pumpe da im naspe gorivo, opet mora kamionom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ode gorivo na 3 marke
Da se nafta izljeva u jezero notorna je laž jer sam bio na licu mjesta i nikave šanse da nafta dođe do jezera nisu postojale.
vjerujem da je nasa ZS i vatrogasci sa svum svojom hitec opremo sacuvali da se priroda zastiti
Hoće li vlasnici odgovarati za ekološku katastrofu?
a ma.jku im hebem treba ih ubacit u to jezero pa neka pij tu vodu stoka koja ne zna da vozi
Kao da se inače na salijeva svašta. Čim noć padne kreću raznorazni istovari...
Pa i prosle godine je bilo tamo nesto prije konjica kad se izvrnula cisterna knez petrol
A evo nažalost tužne vijesti iz Hrvatske.,poginuo vozač šlepera BiH-registarskih oznaka i to u zoni proglašene zabrane prometa na Podvelebitskoj magistrali koja je poznata po orkansoj buri često po zimi.Pa zašto se ne zaustavi negdje, vjetar je doslovce prevrnuo kamion,ne znam što reći očiju punih suza.
naftni tajkuni tjeraju vozace uglavnom veoma mlade i neiskusne da i prekovremeno rade dolazi do umora i pada skoncentrisanosti u voznji jer jedan tajkun samo poznaje vrijednost novca! istina je ovo!?
Samo tako, zagadjuj. Odvrni jace. gas, gas, sto bi rekla Severina.
Ovo nije sudar, ovo je saobracajna nesreca, u kojoj je zelena cisterna ciji je vozac gledao u mobilini telefon za vrijeme voznje, udarila u cisternu ispred sebe.
Lasko vs Loozovaca
Ide elološka katastrofa i niko ništa
Kanistere u šake i pravac Konjic!
Valjda nece sve iscurit dok dodjem
Ima li se sta lijepo cut siine draaaaagi