Neriješeni policijski slučajevi
0
Ko su najtraženiji nestali građani BiH?
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ima jos nisu to jedini
pretpostavljam da vi i inače nemate ništa pametno reći osim ovih prizemnih i maloumnih komentara... možda da pokušate da igrate košarku ili da trenirate boks?
Ima jos 30 hiliada koji su nestal u r mrskoj zna se ko ih je odveo imaju imena ali se ne objavljuje momentaln samo vlasi se traze
evo cekam te sa fildzanom ,polako kad budes isao ne idi sredinom puta,jer mozda nesto zgazis,pa da se samo probudis umesto u mahali,a ti jedes dzenetske jabuke ili da te spuca NEKI sna.j.per zna se vi m.u.s.;lje kradete decu kriscanima
@Patriot Ti si lud. Cuvaj se da ne dodjem i po tebe! Hahahaha :)
sad imaj komsiju muH.am.ed.anca.kad kr.a.d.u d.e.c.u i lju.ko za b.aj.ram.ili p.r.o.d.a.j.u po m.a.lo.j.aziji rizik da dozvolis da ti pridje.
srbo i ćamile..B.U.D.A.L.E.T.I.N.E........
makarica su sigurno prodali vani neke cige kao i ovo dijete prije njega...kradu djecu pa ih prodaju po EU.mafija pedofilska.
ćamile,tako smo i tebe prodali,sine ti si nažalost bal.jsko kopile
poklali muslimani ,ili prodali ovu decu i devojcicu ,to je njihov stil,islamski
puuu da se najezis
Eno i Milana Balabana na Facebooku sa Playboy zečicama ma jes on 100% nek neko prijavi plavcima
Mora da je Inga pala u skoli i nije smjela pokazati svjedocanstvo i prodala se.
ova s fb je 100% ona,jos iz livna...nek neko obavijesti muriju
Srbo mars u pecinu