Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krv bi se bas lijepo vidjela na bijelom, kad bi se ovoj dvojici presudilo metkom kako i zasluzuju...
@bezimen s prozora automatom, stil tony montana, fakn kokoročs
Evo prica 97 ili 98 kada su kradje automobila bile sistemske , dolazi je do razmjene ukradenog automobila. Sa bosanske strane dolazi covjek (veteran) a iz pravca Pala (Sokoca) u blizinu Sarajeva dovlace ukradeno vozilo. Ukradeno vozilo dovoze dva razbojnika. Zatim dolazi do scene u kojoj momak uzima automatsku pusku i ubija dvojicu razboijnika. Uzima svoje auto i odlazi. Poenta price je da su ga uhapsili nedugo poslije toga i osudili na visegodisnju kaznu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mislite sta hocete ali ja bih ovakve licno upucao u glavu i sve ostale koji kradu. Skupljas za auto godinama i baraba ga ukrade i tako za sve ostale stvari. Metak u celo i to javno, a ne praviti zatvore u kojima provedu par mjeseci i opet sve isto. Nista se nece promjeniti dok se nepocnu upucavati gadovi.
odavno nisam u sa...jel jos uvijek ukradu pa zovu da ga vrate za pare?
1100 Vozila,... popisam se na takvu drzavu,... to nema nigdje u svijetu na fildjan drzavu tolkko kriminala,... fuj bagro bolesna,.... kud vas Karadzic ne pokla sve redom???
iKleptoman
Čemu služe kamere kada ljudi mrtvi ladni obijaju .
casper
Ja sam beli rendzer, oko mene sve je belo.
prvo se mislilo da je mačka 😂😂😂pa zato vjerojatno nisu uhvaćeni
Savjet vlasnicima, slobodno pucajte na ovakve. Policija i tužilaštvo ocito ne rade nista.
Gdje je ovo?
Brnjaci
bijelo od sperme odijelo
moleri iz i stočnog
@CetnikAntifa slazem se tamo su vec tradicionalno lopovi, ubice, palikuce, pa im to dodje kao profesija, kao urodjen genetski kod.
@CetnikAntifa Pa pokazalo se u ratu da nemamo nista sa vama, nismo zlocinci, nismo ubice, nismo silovatelji, nismo palikuce, ne podrzavamo izrode, ne silujemo, nismo genocidni, nismo pripadnici UZP po medjunarodnoj presudi, znaci nista, ama bas nista slicno sa genetskim izrodima ljudskog roda.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta bi od onih silnih najava novog ministra mupa da se krece u obracun sa kriminalcima... 0 bodova za novog ministra...
murija bolan prekrika samo uniforme...ha ja,nema tu filozofije previse
AKo je jedan u bijelom oduvao BMW za 180 sekundi za koliko mogu dvojica ? Ovo vam je ispitno pitanje za prijem u sarajevsku krimi policiju. Naravno da ne biste davali novac bez potrebe evo vam odgovor: Za 90 sekundi. Najvažnmije je da ne postavljata suvišna pitanja kao: Odakle osobe obučene na isti način u bijelo u Sarajevu i Velikoj Britaniji, nakon nedavne posjete princa Čarlsa i Kamile Srbiji ??? https://www.youtube.com/watch?v=lctg1N6eG2c