Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako mala drzava a toliko monstruma imamo da ovo nije bas normalno,... nek nam je bog dragi na pomoci
@tataKIKSER: Donijeli su nam i tebe. Pardon, ipak si ti mlad pa da se ispravim: napravili su i tebe :)))))
krampu u ruke i da kopa mrcina
Metak !!! P.S. Račun od 2.5KM + dnevnice streljačkom vodu naplatiti od porodice !!!
@bistrik dok i ti nisi koga ohladio da ti kažem da postoje i drugi mehanizmi za povrat duga, a prvi mehanizam je da ne posuđuješ nikome pare. Sretno
Ovo se u pravim drzavama smrtna kazna. Napad na vojnika je napad na drzavu!
Popusi ga Keno u New Travniku
Jel ovo stričević od onog iz ljeto u zlatnoj dolini
Malo 18 i po godina, trebalo je tog kretena osuditi na dozivotnu robiju.
Ma samo ostriji zakoni i ovo ce biti raj na zemlji,nema tu puno filozofije. Ubistvo - smrtna kazna,vjesanje ili streljanje pred tv kamerama Silovanje - odsjecanje penisa,ruku/nogu (po zelji) 😂 Drzanja pistolja bez dozvole - dozivotna uz prisilni rad u kamenolomu Pucanje iz pistolja - odsjecanje ruku i nogu ili vjesanje Kradja - odsjecanje ruku do ramena Pralazak na crveno svjetlo 15 godina robije uz teski rad u rudniku Nasilnicko ponasanje - dozovotna
nasilnicki komentari - 1 godina strogog zatvora
I probudis se u Pakistanu ili srednjem vijeku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvorit monstruma u neku tamnu samicu i samo ponekad ubaciti da nešto jede i vodu ... Nažalost ovakve budale nas kao društvo koštaju para, još ga moraš i hraniti u zatvoru metak je jeftini
ima nas 4 miliona skoro a 5 mil nas je krenulo stramputicom
Ja uporno govorim da se mora naci nacina za oformljenje nekog novog golog otoka pa da se monstrumi izmjeste iz ove sredine.Koliko su god opasni sami od sebe toliko postaju i negativni namladzi narastaj koji vidi uzora u njima(srecom ne svi)
STani ba malo neko ubio kapetana OS i eto na brzaka osuđen dok si trepnuo ! Da nije od njega kupovao oružje za ANAMO ONE ?? SVe liči na terorsitički čin kao onaj u Zvorniku, pa bi se detaljima trebali pozabaviti FBIH i američke sigurnsone službe ali i predmetom ubsitva dominsitra policje FbIH, koje nije nikad bilo predmet ozbiljne istrage da bi se izbjegao epitet TERORISTIČKI, a što takođe r predlažemo Trumpovoj adminitraciji u fokus Interesa jer je RITAM TERORA daleko žešći !
Nevezano za temu, ali mora se prenijeti dobra vijest. Kurdi su pred ulazom u Raqqu, glavni grad genocidne tvorevine islamske države u Siriji! Konačno!!! Tako ćemo jednog dana rušiti i genocidnu tvorevinu RS u Banja Luci, i isto tako besmisleni entitet federacije i distrikta Brčko. BiH će biti ponovo u rukama svojih građana i seljana svih vjeroispovjesti, kao i svih koji ne prakticiraju vjeru. Smrt fašizmu i nacionalizmu!
smart fasismu
Nema za njega opcije pomilovanja , osim što će ga "milovat" dugogodišnji pitomci , a milovat će ga svojim PITOMIMA , za 18,5 godina dobro će ga "razdradit" .. ni njegova mu ćuna neće bit' draga .
dje nadjose ovih 18 i po, zaokruzi na 20
Kad će genocidno-zločinački izdrkani srpski policajci odgovarati za ubistvo Nerdina Ibrića
@mrEXER a sta je ovaj vojnik trazio po tudjim kucama. nije pristigao na 9 januar.
18 godina za ubistvo... kako su ovako jeftini životi kod nas...
Malo!!!