Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA HOCE SVE sandzaklije POBJECI OVAKO KO keljmendi TO BI BILO NAJBOLJE,KOJI BI TO BIO PRAZNIK.
ZNAČI CURILE INFORMACIJE DA SE PRIPREMA AKCIJA HAPŠRNJA KAZNITI ODGOVORNE!
a kraj ce biti kad i faro radincic -scepo zavrsi iza resetaka.zbog narucivanja dva i vise ubistava zbog utaje poreza zbog pranja kumovijeh para u izgradnji tornja i td.
hehe ovo me podsjeca kada je FBI izdao nalog za hapsenje Whitey-a Bulgera u Bostonu, a nos prije toga ga ahent FBI-a obavjestava da ce biti uhapsen, tako da se moze skloniti hehe. Tako Mr. Bulger se uspjesno skrova punih 16 godina. Nemojte tugovati kad trad past ce gospodin Keljmendi jer su padali i veci od njega.
Dok se Keljmendi i drustvo sepure u Bosni i uzivaju u svojim feudima po Sarajevu,za to vreme Bosnjaci na Kosovu ne smiju na ulici pricati svojim jezikom.Glave su se gubile zbog obicne komunikacije.
Keljmendi tokom ljeta odmarao u Ulcinju, Tuzima, Podgorici... Keljmendi SE ODMARAO - to je povratni glagol. Ako nije povratni, onda može samo konje odmarati od naporna puta.
Pa sine ako imas dovoljno godina onda se sjecas da su se u naselje Dobrinja nakon Olimpijade doselili pretezno mladi i obrazovani bracni parovi. A ti sto si naslijedio stan na Cicinom hanu pa mislis da si Boga za j*ja uhvatio i da si time po dispoziciji \"Sarajlija\", zapitaj se malo ko si i sta si..
Keljemendi uzima pare onima koji ih imaju a imaju ih samo politicari koji nama uzimaju pare tako da je Keljemendi jedno dobro stvorenje za nas
sta velis, dodje ti pokuca na vrata pa ti vrati sto je oteto????
Ne svi redom, nego samo oni ksenofobi...i to ne svim Sandžaklijama i Albancima nego samo onim ispravnima.... ;)
dejni vođa projekta „Velika Srbija“ rekao je (a ovaj zločinac se i pridržava osnovnih zamisli): „Mi srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina“. Dobrica Ćosić „Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž“. Dobrica Ćosić „Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić !
ja mislim da treba otjerat sva g.vna, ne samo albanska, jer ima vanago svuda... Kod albanaca od hiljada njih koji žive u BiH mi znamo samo dvojicu \"ineteresantnih\" organima gonjanja-keljemendija i gašija... a koliko je naših vanago? treba li nabrajati? Znači Albosi opet ispadoše čistiji od nas...;) A ako si , pak , mislio protjerivat sve Albance iz BiH, pazi da te ne prozovu \"rašo\". \"ratko\", \"hićo-fićo\" ili sl . ili da ne završiš u svom glavnom gradu-Agu...;) Isto tako, ako uzmeš protjerivat \"šipce\" (kako vi moralni degenerici nazivate Albance), pazi da ne ostaneš bez jedinog ženskog kardiohirurga u BiH, glavnog disciplinskog sudije,toliko novinara na javnim RTV servisima, zlatara, pekara, slastičarni..ukratko, neotuđivog dijela kulturne baštine BiH...( ako je takve poput tebe uopšte i briga za BiH i ako si uopšte Bosanac)....
ja g o vana i akcije ccc,pa da su ga htjeli uhapsit,uhapsili bi ga vec ranije a ne da im pobjegne.ocito informacije cure na sve strane,a ovo je cisto mazanje ocima sto narodu sto evropskoj uniji da se vidi ko da se fol nesto radi po pitanju kriminala.ma cirkus ziv.dajte tribine oko bosne nek se svijet zabavlja u igrama bez granica bih
što, pa živi on i u BiH, zar ne, a ima stan i u Podgovrici. Još intersatnije, vidjan je i u bg. Prema tome, obzirom na njegov stil ( odnostno nedostatak istog) možda jeste etnički \"ptarši\" ali ni pod razno ne spada u one civilizvanije \"ptarši\".... suditi o \"ptarši\" 8 tj Albancima) na osnovu keljmendija je kao suditi o jugoslavenima (srbima, hrvatima, itd) na osnovu zemunskog klana, pavelića, karadžića, mladića, tute, štele, mele , kele, fele , cece, mece, pece, itd itd itd... Podjednako se ne može reći da su ptarši ciovilizovaniji narod od južnih slavena jer za razliku od potonjih imaju dva nobelovca ( Majku Terezu i Ferida Murada), glumce Jamesa i Johna Belushija, Anu Oxu, Senatora Diogardija, Vivaldi ime j eposvetio operu ( Scaderbeg), it d itd. prema tome te etikete etno stereotipa i dalje ostaju riječnikom intelektualno i/ili moralno retardiranih jedinki...
sto ne hapse i stave IZA resetaka prvo najveceg mafijaskog sefa u regiji, tj, milorada dodika ?
pa moj Keljmendi, skim ce sonda poslovati u rs, ne sjeci granu na kojoj sjedis ba s si skroz izbubio pamet???? ili si naso drugog boljeg pajdasa??
ugledni bosnjak hihihihihihihih
Hajmo svalit svo zlo ovog svijeta na Keljmendija, mada jest on kriminalac i naravno da treba da odgovara za svoja djela. Al\' sta sa Brankovicem i njegovim kolegama koji su unistili Air Bosna, koji je kupio stan po zakonu, sta sa ostalim politickim figurama koji su unistili pola drzave, oni ne trebaju odgovrati. Pa kako nam ljudi mazu oci, bolje od Koperfilda ili Dynama :). Nadjemo nekog okrivimo, i eto unistili smo kriminal u drzavi, od sutra ce sve bolje biti, nijednog kriminalca nemamo, sad ce svi imati osiguran socijalni status, sad ce penzije biti vece, svi ce imati plate. Ovo sto radi policija i tuzilastvo to ne treba biti uopste spektakl, to je njihov posao i hvala im ako rade posteno, nek hapse ove kriminalce po zaslugama, a mi digli galamu kao da smo nuklearnu elektranu napravili. Mazu nam oci, sutra ce nam biti jos gore, bijeda i cemer. Sve svali na Keljmendija i mirna bosna.
K A D CE TE HAPSITI NAJVECEG MAFIJASA I KRIMINALCA FASISTU U EVROPI GENOCIDNOG MILORADA DODIKA ?!!! Imate VI SIPA , TUZILASTVO RBIH-e, ko i PRAVOSUDJE RBIH-e hiljade i hiljade dokaza i dokumentata PRITIV DODIKA VEC PAR GODINA I ZASTO NJEGA NE HAPSITE ?!!! TAD CE TE BITI KREDIBILNi OVAKO SAMO DJELUJETE KO NAJVECI PROTEKTOR I ZASTITINIK MAFIJE I MAFIJASA DODIKA ! MILORAD DODIK JE OPLJACKAO I NASTAVLJA PLJACKATI DRZAVU RBIH- u I NJENE GRADJANE 4 000 000 000 ( 4 MILIJARDE = EURA) DO DANAS !