Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Rekao sam Gašiju da me nije trebao upoznavati sa ljudima iz kriminalnog miljea\", ispričao je Keljmendi. \" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Jadan on, skim ga cika Gasi upozna sram ga bilo xD
Život mi je otišao dođavola :(
Tako, dosta nam je smeća iz srbije i Kosova... imamo mi i previše ovog našeg smeća, pa još da uvozimo iz južnog komšiluka...nego, sad me ovo podsjeti, stvarno, zašto smo uvozili smeće da dodamo na naše smeće? Pa zar nismo samim tim i mi isto takvo smeće? I što kod nas od rata pa naovamo uglavnom odsvakuda dolazi smeće a ne čestiti ljudi, kakvi su poslije onog rata dolazili iz iste te Srbije i Kosova? Čudna ova igra, zvana logika, staaaarem\'moje!!!!
Babuka, hajmo malo logike.. Prvo, šta ti znači \"ovi se šipci digli\"? Ko se to digo? Od preko 10-ak hiljada Albanaca koliko ih ima u BiH, ja znam samo njih par koji se evo vrte po sudovima i o kojima većina Albanaca nema baš neko mišljenje. Drugo, kažeš \"sve bi ja to na kosovo poslao..\". Šta ti znači \"sve\"? Dva čovjeka, jel? Opet jedinica iz logike, sorry :( A da ti nisi možda od onih kojima je anti-albanska propaganda davno saprala mozak, pa su i dalje u osamdesetim i devedesetim? Ako ćeš protjerivat \"šipce\", ostaćeš bez svake treće pekare u BiH, svake 5 burekdžinice, a ostaćeš i bez mnogih novinara na \"tvojoj\" televiziji i radiju, ostaćeš bez jedinog ženskog kardiohirurga u BiH, a vrlo lako bi mogo ostat i bez nekog iz rodbine, ako \"otkriješ\" da je porijekolom\" šipac\". Po tebi zbog par krimosa nevalja čitav narod..onda ni mi nevaljamo jer imamo turkoviće, ćele, abdiće, goliće, ...da ne nabrajam jer ne može stat.....
Promatrach, evidentno je iz tvog pisanja (pravopisa, pa samim tim i govora) da i ti dolaziš tame negdje iz južnih krajeva. Pretpostavljam da si Goranin ili Torbeš, ali mođda griješim, jer sam baš u tim zajednicima primijetio dosta anti-albanske propagande. Slažem se da postoje kriminalci na kosovu, ali samo anti-albanska propaganda može propagfirati da je Kosovo leglo kriminalaca. Ako malo provjeriš info. interpola, Scot Yarda i ostalih svjetskih polic agencija, vidjet ćeš da je Kosovo \"mala maca\" za njihove sjeverne komšije. Uostalom, samo primitivan čovjek može čitavom jendom narodu ( bilo kojem) lijepiti etikete nemoralnosti i kriminaliteta. Podsjetimo, i nobelovka Majka Tereza je Albanka, kao i čuveni glumci Bekim Fahmiu, Faruk Begoli, Istref Begoli, Abdurahman Šalja (svi sa Kosova), ...izumitelj Viagre i dobitnik Nobelove nagrade za hemiju Ferid Murad, itd. itd. Kukolja ima u svakom narodu.
Nije samo po Alijinom, oprostićeš! Alije nema već desetak godina, a oni koji su zvanično za egalitarizam i pravdu još su tu, pa ništa ne mijenjaju, jel tako?
Ma ja, samo sa kosova dolaze kriminalci, a drugdje ih nema... Nego, sta im u glavnom gradu, u \'agu?
U NORMALNOM DRUSTVU /DRZAVI SVIM AKTERIMA SUDJENJA - T U R K O V I C - I SLICNIM PRVO BI SE POZABAVILI F I N A N S I S K I INSPEKTORI ( SVAKAKO NEPOTKUPLJIVI). Aaaaaa... sto bi se napunili poreski fondovi i ini. A o ubistvima, prijetnjama, pucnjavama, oruzju koje posijeduje svaka budala...... americki divlji zapad je ostao samo u filmovima, ali zato su ga neki mracni tipovi ozivili kod nas u Bosni. Citaoci oprostite sto vicem velikim slovima ali mnogo toga je za nas u Bosni za ne samo za vikanje vec i za jaukanje.
gdje je cjelokupan snimak sudjenja, gdje se moze vidjeti unakrsno ispitivanje..??? zasto nije prikazana u javnosti??
Dokle ce ovo sranje trajati ovo su sve posteni kriminalci gori su oni na vlasti
Fahrudin Radoncic je vodza kriminalne organizacije koja djeluje na citavom balkanu.. Sad pismonosa stiti svoje saradnike i kriminalce sa svojim nacistickim novinama ucjenjivanjem cjelog gradzanstva BiH... Cobane vrati se odakle si dosao i ti i albatrosi... Dosta nam je smeca iz Srbije Kosova. Zvila Suverena BOSNA i Hercegovina
ovaj keljemendi je lopov. mora da se seli iz bosne... inace sandzaklije ce ga ubiti...... sto posto
\"Koke je mislio ići ranije, ali sam ga zadržao\", kaže Keljmendi. E OVO JE NAJJACE... Prepao se Koke da ne ode u p.m.
nije mi jasno zašto se sud pegla sa ovim stvorom Zijadom, treba ga bez ikakve polemike na električnu stolicu staviti. Ko je on da odlučuje o životu ili smrti drugih ljudi, kao što je ubio onu trudnicu...ma fuuuujjj. Dabogda i tebi neko tvoju ženu Šejlu trudnu tako kokno, pa da vidiš kako je... U BiH se trebaju uvesti smrtne kazne za ovakve poput njega
dje je ona stara milicija ?????? joojjj zemljo sta si sebi dopustila da te gaze ove fukare koje su do juce na buvljaku prodavale trulje!!
A ovaj keljemendi veci kriminalac od njega
Mafijaške novine ...