Na meti radnje, pumpe, kladionice...
18
Kartičnim poslovanjem protiv sve učestalijih razbojništava
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel iko pomisljao da ide se policijom protiv razbojnistava?
Bilo kako bilo ... banka na kraju Hajruje ... Ne znam šta više reći ... Ma uvedite više taj šerijat pa nek se lopovima ruke isjeku !
CUJ KARTICNO POSLOVANJE A SKORO NIKO NERADI
tako je, a ako neće pravac vješala
Kako vas nije sramota.Uvijek se izvlačite da su zatvori puni.Da se malo bolje anažujete možda bi bilo sve drugačije.Na autoput da razbijaju kamenje,pa će im malo manje padati na pamet da pljačkaju,a i autoput bi do sada bio završen
serijate se kod nas ne moze uvesti jer politcari nebi mogli da vode drzavu bez ruku,a da placamo karticama kako?kad 70% ljudi radi na crno i nema bankovni racun...i ovi koji idu u zatvor bilo bi lijepo da rade sta koirsn fizicki ne da spavaju,treniraju i jedu,danas je izgleda bolje u zatvoru gdje imas sve nego na slobodi!
I BUDALA VIDI DA JE OVO SPONZORIRANI OGLAS DA SE KORISTE BANKOMATI I KARTICE ZA PLACANJE, FUJJ-PROVIDNI LIHVARI I BANKE ZIDOVSKE.
vama je mozak u laganom padu, pa nema dana da se nesto slicno ne desi u ovom tamnom vilajetu, sto napraviste od onog grada!
Ne mogu vjerovati svojim očima šta u ono šta izjavljuju dobro plaćeni od kojih se očekuje sigurnost naše djece. Pa ovaj Nefić kao da nastupa ispred Karitasa, a ne ogromnog aparata policije koja je po broju zaposlenih u odnosu na broj stanovnika, vjerovatno u samom vrhu Evrope !!! U ovom gradu nema SLOBODE KRETANJA koju takođe \"garantuje\" demokratija po uzoru na evropsku uniju. Psi se ponašaju kao svete krave u Indiji, s tim što su one za razliku, bezopasne i ne grizu, a kriminalce privode kod socijalnih radnika da im objasne da su zločesti i da se trebaju promijeniti. Vjerujem da oni jedino strepe od hrabroh i skusnog Nefića i njegovog muževnog izgleda i autoritativnog glasa. A ovaj profesor ... vjerovatno bliži rođak Dr. Neleta, nadrealista, što je sasvim prirodno u zemlji punoj nadrealista. neka nam je dragi Bog na pomoći kad nećemo sami sebi.
eto došla demokratija i kod nas, sad fino sačmaricu ispod pulta i.... sjećam se vremena kad nismo zaključavali stanove, aute, nismo imali rešetke na prozorima i blindo vrata, ali eto valjda nam nije bilo dobro
NAROD NEMA HLJEBA DA JEDE ZATO I PLJAČKA. BANKE I NJIHOVE KARTICE SU NAJVEĆA PLJAČKA GRAĐANA!
Nema vise sadake u Sadaka City-ju. Glavni grad 24 posto azijskog dijela BiH mijenja ime u Razbojnistvo City
JEL TE STID JADAN? MORA DA SI KVALITETAN PA SI SPAO NA OVAKAV VID REKLAME...
www.esig.ba
ne treba biti ni profesor ni pametan, procenat povratnika u ova djela jasno govori da aktualne kazne i sistem izvrsenja istih djeluju stimulirajuce na ove bolide... to prvo treba mijenjati a ne uvoditi karticno placanje kao vid zastite
I naravno stroge zatvorske kazne i izolacija ako treba.A ne da mi kao neki dan one tri babetine seru po forumima kako se maloljetnim prestupnicima uskraćuju ljudska prava.A za razbojnike većeg kalibra oduzimanje kompletne imovine.Pa vi vidjeli bi onda,dali bi ih branili najbolji advokati ili oni po sužbenoj dužnosti.Naravno ako se ne dokaže krivica,imovinu vratiti uz obeštećenje.
Koji idioti glasaše za ukidanje smrtne kazne ?