Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ništa ne znam
Jesul\' bili Kasko osigurani ?
Jadni advokati u takvoj državi... šta god da naprave netko ih traži. I to sve da može vozati BMW.
zike cuvaj pare trebace ti za cigara jer ovaj sejtan uzece ti dusu da te sudija brani opet je 40 godinica
bio sam na licu mjesta kad se dogodio pozar i veoma mi je krivo sto ovaj karkin ovak govori za vatrogasce jer da ih nije bilo izgorila bi mu oba auta komplet... jer niko od njegovih komsija nije prisao..a prema zakonu i propisu nebi se smjelo prici autu pa makar izgorilo jer treba policija doc i provjerit da nije postavljena bomba ili nes sl. jer je taj covijek advokat. neg su vatrrogasci na svoju odg to uradili kako bi mu spasili auto... to je hvala vartrogascima...
On je gori od Zike, sve je ovo planski izrezirano. Slijedi nastavak.
Turkovic je mala maca za Dodika, ma jagnje je prema Dodiku, to svak zna!
ovaj fahro ko al kap/one kako je samo n /a__nu f_/ a_t_-u prevario, eee fahro kako al/ah sve pamti
on nije insan on je hajvan
Dabogda te sve pare sto zaradis daodoktorima na onkoloskoj klinici,dabogda ti čuna metastazirala.Vidis li halvancino da ti se vracaju dobra djela koja si zaradijo,a upitas li se kad legneš šta li me čeka na sudnjem danu kad budeš pitan, kokošaru, djete ti hraču čaršijom gnjido nezasita.Mislis li da ce te \"TVOJE BEBICE\" sačuvati od džehenemske vatre slino jedna,i Omara mjesečara povedi da cvrčite na roštilju džehenemskom.FUJ SLINO OD INSANA !!!!!
iz ovih svih komentara da se zakljucit da ga raja pravo voli i da je dobar covjek
Kako rece \"patuljak\"na zadnjem svjedocenju vjestaku masinske struke da je umjesto katalizatora ugradio lonac na BMW kao sto je u Zike bio...Da nije od toga planuo BMW..ipak nestrucni su varovi hahahahahaha
Bijeda i jad
Sad ti treba oteti unuce pati onda dokazuj jel ono oteto i ko ga je oteo.Dabogda te stigle suze svih onih familija koj su ucvilil tvoji klijenti.Fukso od insana,ama sta god da kazem malo je za gnjidu kaošto si ti gnjidurino čelava!!!!
jebli ti svi vatrogasci majku u pičku kupi ljudima malo opreme od svog kriminala
nemoj nisi lud,samo nek lova kapa...maj.mune....trebali su tebe zapaliti,jedno go.vno manje bi bilo...;)
Ja mislim da je ovo uradila ona k...a -Šejla karkin je slabo karao ovih dana