Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH cim vidis auto koje je malo skuplje od prosjeka znas odmah da ga nije kupio legalno stecenim novcem i da se radi o raznim oblicima kriminala i prostitucije kao i politickih lopova koji pljackaju budzete. Cak i najjaci privrednici nece tako lako dati toliko novca za auto i voze prosjecna vozila
Sto je harala-harala sad dolaze drugi da haaaraju
Policija pomagala...sta reci kakvu posluku porati...
E cuj policija im pomagala...ima li gdje da ne pomazu u krivicnim djelima ?
64 godine i on nekom kamatu uzima hahaahah
Murija najveci izvor belaja prvo pocistit korumpirane drotovr onda pocet poredu
Za ove opasne kriminalce samo inicijali, da je neka bakica prodavala vunene čarape na trotoaru imali bismo puno ime i prezime!
a vodja je bio samo pijun
Čuj harala kriminalna grupa po Živinicama, ima li nešto slično u glavnom gradu, znate li koja kriminalna grupa tamo hara?
Dalabu si ti, što god da ti se kaže rezutat će bit'isti!
Ovo na slici nije Amir V. lik je mnogo manji... samo kazem.
Vecina ih zavrsi na zapadu, a posten covjek ceka 6 mjeseci na termin u ambasadama.
mamicu im
Referent klepio pa kupio auta. Nek vide komšije, nek se pitaju otkud mi
Gledaj krmka koliki je...