Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo da ima stanovnika kao Berlin imao bi 5 000 ubojstava godisnje.
gemscka ima 1.3 ubistva na 100 000 nika dok BiH ima 1.2. naravno i kod njih a i kod nas ima najvise kriminala u najvecim gradovima.
Mjesečno **
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje je ubica dva policajca na Alipašinom polju.......???
kae: Evo tu iza grma smo dosli s Kolom,malo je izmuckali i kad je pocela da šišti buraz nije imao izbora nego da se ubije,znao je šta ga ceka ako otvorimo cep do kraja...Isprskala bi ga!
Jel on imao dokumente kod sebe? Da nije opet podvala od židova, cia?
krepo zeljo
Ovo je reklama za kolu
Ko tebe bombom ti njega Koka kolom,,,,
ej policajci tragaju za ubicom koji je tesko naoruzan i mozda im je patrola donijela sokove jer su u potrazi 8-9h(mozda su samo to imali kupit usput u nekoj prodavnici) i gledaj ovdje komentara o yebenom soku.
Fala bogu pa se ubi da se ne trose pare na takve budale.
Vidimo da se potjera zalila Coca-Colom :)
koga ovo interesuje..vidite da lik ludak bio
kako svaka čast policiji kad se sam ubio????
A koga je ubio i zašto?
hoce to ko nije sluzio JNA...cuj okliznuo se i pao na rucnu bombu 😂
Više ubistava, pljački, droge ima u mandatu Komesara MUP KS Nusreta Selimovića nego stu su Vahid Ćosić i Mevludin Halilović imali zajedno. Selimoviću izgleda da je vrijeme da napustiš poziciju Komesara za dobro građana Sarajeva.👏👏👏
@miromiri pa nije selimovic kriv jara
Da bar svi ovako završe,poštedio je državu sudskih troškova...
Komentari na Klixu su (cast izuzecima) najbolji pokazatelj u kakvom drustvu zivimo.