Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan od poštenih.Kad će oni drugi početi ruku na sebe dizati?
Nismo imali kupatilo u selu pa smo se noću polivali gde ko stigne oko kuće. Jednom sevnula munja i obasjala golu babu ispod stepeništa.Užas.
Na sta li je nabasao, sta li su mu htjeli prikaciti..?
Nismo imali kupatilo u selu pa smo se noću polivali gde ko stigne oko kuće. Jednom sevnula munja i obasjala golu babu ispod stepeništa.Užas.
Da mu Uzvisenji oprosti grijeh i podari sabur njegovima. A nama pamet i vladarim vise pravde i razumivanje naroda.
dobar drot je mrtav drot
Rahmet mu dusi i sabur porodici. Kad citam pojedine komentare shvatam smisao besmisla u kojem zivimo. Toliki prostacki, primitivni, bolesni komentari na jednu tragediju su odraz dna koje smo dotakli.
Vjerovatno ga neki mafijozo ucjenjivao pa je u tome vidio jedini izlaz
Pogodila ga smrt sinana sakića ... jah....
Zalosno je, jos zalosnije je sto klix nije iskljucio komentare. Da li se radi o nekome drugome,to bi vec bilo uradjeno. Iz postovanja prema porodici nista drugo necu napisati.
krediti
Možda nije psotio pa mu prijetio otkaz u islamskoj policiji koja se kosntituiše na vjerskim osnovima u tranzicija ka pazdaranima !
Bas si glup i ne covjek si kada tako nesto komentaris. stidi se.
Sejtan ga priskocio, neuzubila.
Karma je cudo!
Volim kad muskarcima kite nabreknu
NE moze vise pod kozu. Ne mozze
Zbog žene ili zbog oraha u džepu