Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duso moja dal si cula Sloboda vodi 1:0 !!! xD
iz penala :) logicno
ovo je samo u tuzli smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovaj fudbal pao ku*cu za uši..
Druga liga, druga liga, smiju nam se sviii nisu svjesni da cemo se opet vratitiiii a kada se a kada se opet vratimoooo MAME CEMO DA VAM JEBEMOO !!!
Malo navijačkog partijanja u cementarsko-termoelektranskom mjestu Kakanj... još malo pa na Grbavicu, vino, vutra, vopi, vugla... :))
Vaš prostor za uživanje, Vaša privatna oaza, mjesto gdje je luksuz standard! http://www.vilaeden.com/
dobrodosle fukare u premier ligu
znaci najtolerantniji navijaci u BIH , vecina navijaca koji su dosli na tusanj bilo je docekano aplauzom jer na tusnju se igra sport a ne neke druge igrice kao kod drugih , osim kad sarajevo i zeljo dolaze oni su samo glupi i ne zasluzuju aplauz :) !
Fukare i Robijasi braca 4ever
sad su vam tuzlaci stoka zbog par pijanaca a bili smo vam dobri kad su nasi ocevi ginuli da vas cetnici ne pobiju po Sarajevu.Tako je to u vas danas si pocasni gradjanin a sutra si smece
Vrhunac njihovog navijanja danas je bilo: "Je*em te Saraj'vo"
misle na želju
misle na vucove sa otoke ;)
i oni hoce da budu premierligasi nigdje veze.imali jedino iz penala sut u okvir gola rudara.jadno od slobode a i od navijaca samo znaju govoriti hocemo bodove.hahhaha
Eto ti bio u kaknju pa znas konju
jesam konju bio sam u kaknju i pregledao cijelu utakmicu za razliku od tebe
stoka klošarska
KIKSERU HODI EVO TI BANANA
gamad neodgojena zatucata (ne zatucana. zatucata)
odavno poznato da je jedinstvo prodalo slobodi ulazak u PL
Strasno je u sta su se ovi Tuzlaci pretvorili, valjda neimastina pa se i ono sto je bilo normalno u primitivce pretvorilo.
Eto yi znas strucnjak
Koliko nasi muskarci imaju testosterona ccc
dodji da provjeris
mmm mogla bi.. mhm mhm ^-^
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sta ces, seljaci
Gdje si cobane gdje su ti opanci
pitaj majku, pitaj sestre