Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije vise uspjesan
bio je sigurno fin i posten privatnik ,gazda.,a na svakom kraju dzavo dodze po svoje.,
Muharemovicu, ko sa mafijom-SDA posluje tako i zavrsi.Zaposlio si svu familiju preko SDA,dobio sve poticaje koje su te slijedovalei one sto nisu i dozvolis da ti u dzematu pobjedi DF.
Elhamdulillah, na tome se završilo.
il su mu se janjad propusila il ima dusmana
Ne bih da se grijesim, ali malo mi je cudno sve ovo.. Npr ovaj Sendin radi za Becirevica u SDP-u, i sad od jedanput izgori stala... Da nece biti kakva donacija novog kombija, traktora itd itd...
Samo kazem da mi je nekako cudno, ne optuzujem nikog..
Kao i sve kod nas, samo jesi li malo uspjesan, odmah si sjeban :|
Jah, kao i sve teorije zavjere kod nas, jbg, na zapadu pozara nema.
Da nije podmetnuto, pa rekao bih ok, ali govorim, ako si malo uspjesan, odmah ljubomorne duse zaseru.
Nadam se da si bio osiguran od požara pa da ćes sve naplatiti, jbg.
Sad će doći citizenX i reci da je SDA kriva, a petljanac napada mene a on krade na izborima, na jednoj temi glasao za DF, a na drugoj za SDP.......znaci sto znamo 2 puta glaso jedan covjek al djaba.... :-)