Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svugdje ima svega i ZASTO se svaki j.e.beni clanak svodi na komentare nacionalne osnove? bas ste bolesnici!
Postovana gospodo mislim da ovo nije tema za ovakve komentare. G-dine akademik ,osvrni se oko sebe pa pogledaj koliko ima dusevnih bolesnika,mozda ces i ti biti sutra jedan od njih.Iste bolesti imamo i u federaciji i u republici srpskoj.A to kako se bolnica zove,da je neki muslimanski svetac ti bi klanjo pored nje i bilo bi ti drago sto se tako zove.Svako treba svoje da postuje.
sreca pa nije Federacija u pitanju gdje ima neka opsta bolnica naziv nekog muslimanskog vjerskog ucenjaka i sl. Sonjavi Bakir H. bi odmah uputio ekipu tzv. novinara u takvu da se obracunaju..
jesi li ovo od dr. dabica prepisao? svi vi imate ovako visokointelektualne pjesmice
islam islam e pa sta je ako je islam nije krmece uvo grok grok grok grok akademik mi shlauf produvo
FAŠISTI IZ REPUBLJIKE SMRDSKE I NIŠTA IM NIJE SVETO!!! DOKAZ GENOCIDNOSTI REPUBLJIKE SMRDSKE!!! I BOLNICA U DOBOJU NOSI NAZIV \"OPŠTA BOLNICA - DOBOJ\", A KAD TAJ \"APOSTOL - SELJAK LUKA\" DADNE PARE I NAPRAVI SVOJU BOLNICU, NEK JE KRSTI KAKO HOĆE!!! JE.BEM LI VAM KU.RVE _ MAJKE FAŠISTIČKE - ČETNIČKE!!!!
mozda grijesim ali ovaj dio naslova \"sestričina ubila tetku\" nema nikakvog smisla :s
a joooj....