Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se desi od Sarajeva, onako lijep grad postade leglo kriminala!?
desile se seljacine i narkomani
ovim sto pljackaju posto je to vecinom vrijedna omladina, marljiva, ne ostavljaju tragove fino bih stavio lance na noge samo da mogu napravit korak i metlu ili lopatu u ruke i nek ciste ulice sade cvijece uredjuju parkove i slicno a ove cestite ljude sto se smrzavaju u pet ujutro i ciste da bi nama bilo ugodno poslao bih na jedan duzi placeni godisnji odmor
ma ja najlakse je tako uhvatite mene cim nemam pojas a ove razbojnike i ne pogledate...
Sto se cudite, kradu oni sto su na vlasti, pa se ova sica ugledala na njih. svakim danom ce nam biti gore i gore. zato se naviknite na ovakve scene svakodnevno, i cuvajte ledja.
Nesto nije u redu sa organima bezbjednosti, jer kako inace tumaciti svakodnevne pljacke po gradu. Moraju se poduzeti drakonske mjere jer ovako vise ne ide. Uzas jedan, ljudi ne mogu bezbjedno otici na posao, raditi i vratiti se bezbjedno kuci. Pljackasi izgleda "kolo" vode po gradu. Moraju poostriti kazne.
ee moja ti ovo je samo pocetak ko kome da postri kazne kad su svi u talu. obican gradjanin koji nije dio klana ima da glavu izgubi.
"Unatoc policijskim akcijama..." Oni vidjeli akcije nisu!
Sve neka Mafija i Kriminalci a truljavih Čarapa hodaju i usranih gaća!!!!
Ja sam svoju firmu dobro obezbjedio,nem alopova koji je moze provalit Nit je ima u papirima nit na javi,samo se rodila ideja o istoj u mojoj shupljoj glavi :)
Davnosam reko jos 1996 ovoce postati divlji zapad.Alise teksas pripitomijo,kakoje ovdje u bih.
je li neko zna kakava je scena jucer bila tamo kod sarajevske pivare u franjevackoj,samo znam da su me iz cista mira 3 policajca zaustavila nasred ceste i pretresla me kao lafo licim na lice za kojim se vrsi potjera..
ostace oni u dzehenetu zakljucani aBd
Ma javno uz prenos svih televizija napraviti bogalje od njih i ostaviti ih na ulici nek prose, i tako sa svakim uhvacenim razbojnik, pa ce se zapitati vise puta da li im se isplati pljackati sitno.
Sarajevo je postalo palanka.....Nema vise na ulicama urbane raje, kao ni urbanih mjesta tipa BB, Teatra, ..sad su tu neki novi momci iz novih mjesta..tipa Gusinje, Sjenica, Foca....Ruralizacija...
Vise puta smo konstatovali na ovom forumu i juce isto: Policija donekle i radi svoj posao ali kaznena politika i sudije su kamen spoticanja i najbolji stimulans razbojnicima -ocekujet jos !! Bit ce nepodnosljivo.
Pa kad mogu veliki zasto ne bi mogli i ovi sitni....Krupni odgovaraju po sudskim ladicama a sitni ponekad i popadaju...Drustvo za pozelit....
Danas posto nema smrtne kazne, i nema mjesta po zatvorima, jedino ostaje novcana kazna. Nazalost situacija je takva da slabo ko ima novca pa im se nema sta oduzeti. Mislim da bi ove sto kradu i obijaju trebalo obiljeziti nekako, mozda ofarbati ih u crveno ili pink, ili im slomoti ruke, pa da narod zna s kim prica i cemu se moze nadati.
jasan i glasan simptom drustva u propastu......