Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPIŠITE IME I PREZIMENA, DA ZNAMO KO SU LIHVARI MALI
Tako je
Ovo je sve kriva sda koja 30 godina pljačka i uništava državu, da ima fabrika i radnih mjesta za omladinu i normalnih primanja ne bi ovog bilo ni blizu
Samo me interesuje zašto se stavljaju inicijali uhapšenih. Treba puno ime i prezime da svi znaju ko im je u komšiluku i od koga treba da se paze i sačuvaju i djecu i sebe.
svi znaju imena
Ma sve ovo dođe ko sportski ribolov. Uhvatite, poljubite i vratite na slobodu. Svede se na to da ih hapsite i po 2x dnevno a tužilaštvo evidentira i pusti...pa to nema valjda nigdje na planeti.
Krenuli Adina iznudjivat 😂 kakve budale
Raja da se organizuje po naseljima kao i naši pred rat.i u prvi mrak šetnja, ko naleti namarati par puta i mirna mahala.a policija nek spava.
Blago roditeljima
to, tako i treba, to je aktuelno jos od zavrsetka rata, kada su se otimali mobiteli isl, a onda se preslo i na vece nivoe. tome treba stati u kraj
Koji debilcic onaj "rodjen u Berlinu". Pa sine dragi, od tolike Njemacke i normalnog zivota gore da se ostvaris kao osoba i neko i nesto, ti lihvaris po Sarajevu. Ciganluk.
Ko ne hoda Sarajevom naoruzan zahebao se
Treba dobrooo izudarati pa bi vidili posle nebi znao sta je rijec iznuda .. to su oni klosari sto ne znaju nista drugo raditi osim da se frajerisu po sarajevu
Eto njih brzo vani nažalost ali kad nalete na budalu sa puškom tu će im biti kraj..
Sto ove Cergar ne samara i prevaspitava, a ne ljude koji rade za platu. Zato nam i jeste ovakva sigurnosna situacija u gradu.
Kuku ja se u njihovim godinama klikera igrala
Gdje je Čergar jel još ide po parkinzima plehane pali radnicima??? Evo mu materijala za pleske
Boji se da mu ovi ne vrate. Od sramote ne bi na cestu više izašao
Hahaha policija eno neko siječe drva u šumi da ugrije djecu, hajte mu slomite Zakon od leđa odmah u zatvor 6 mjeseci mu
pali, nisu u sistemu mupa