Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod glasa za smrtnu kaznu!
@BHrealnost3. narod usput i glasa da se nagrade ovi policajci koji su intervenisali barem po jednom ministarskom platom
Policajce nagraditi sa po 200 KM i po 10 dana dopusta... Ovako mala kazna zato sto nisu pucali u glavu i zato sto ima prezivjelih qurvinih sinova, inace da su odstrijelili govna onda bi im trebalo dati po 5.000 KM i po mjesec dana placenog odmora
kad bih birao europski put za BiH ili uvođenje smrtne kazne za ovu vrstu lopova, glasao bih za uvođenje smrtne kazne
Policajce nagraditi sa po 200 KM i po 10 dana dopusta... Ovako mala kazna zato sto nisu pucali u glavu i zato sto ima prezivjelih qurvinih sinova, inace da su odstrijelili govna onda bi im trebalo dati po 5.000 KM i po mjesec dana placenog odmora
ima i opcija da ih date nama da im presudimo na ulici vrlo jednostavno
Hahahah..djikani nego sta:)ma metak u vugla i adio..
@diiss2 Da Bog da taj sto ce zavrsiti u kolicima, trosio pare od mog auta za katetere i hemo terapije
pridruzujem se cestitkama.
ovog u bolnici baš fino čuvaju, društvo mu prave :)
Istocnjacima ni smrtna kazna ne pomaze. Nakotilo ih se kao mrava u Sarajevu. Dok se ne vrate u svoja sela i prcije u IB nece prestati pljacke, otimacine, kradje, pucnjave i sl.
Policajce nagraditi sa po 200 KM i po 10 dana dopusta... Ovako mala kazna zato sto nisu pucali u glavu i zato sto ima prezivjelih qurvinih sinova, inace da su odstrijelili govna onda bi im trebalo dati po 5.000 KM i po mjesec dana placenog odmora.
10 godina i to odma na robiju, u zadnje vrijeme ovakve stvari ne prolaze bez Pucanja na policiju a daju se kazne od godinu ili dvije. A kada se desi da pogine neki policajac sta onda
Amerika to fino rjesava..2 m dole u rupu smradove posalju.Ako je vadio postolj,onda ga rokaj do kraja jer on tebi nebi oprostio.
"S. P, naknadno će biti donesena odluka, s ozbirom na to da još nije ispitan jer se oporavlja u Kliničkom centru Sarajevo" Jos ih lijece o trosku poreznih obveznika FBiH !!!!! Trebali su GOVNA odmah sve trojicu pobiti i porodicama spremit' racun za ispucanu municiju !!!!!!!!!
Nezavisna komisiha da ispita da li he do upotrebe oruzja doslo u skladu sa pravilima sluzbe.
Hebem im sve i mrtvo i zivo. Vjerovatno su ukrali i mog BMW - a
rukvas vejerovatno ga nisi s halal parom kupio.
Rukvas sala da mi se ne naljutis. :)) covjeku je tesko kad markicu izgubi a duplo je teze kad znas da su je ukrali. ponavljam sala. pozdrav. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hocemo imena i slike!
bilo u Avazu neznam za klix
evo imena i slike, samo su jednog greskom metnuli, odnosno covjek nosi isto ime i prezime. http://www.avaz.ba/clanak/249093/siledzije-iz-mokrog-ko-su-na-ilidzi-pohapseni-clanovi-automafije
Zna li neko imena, profile ovih mafijasa.
http://www.avaz.ba/clanak/249093/siledzije-iz-mokrog-ko-su-na-ilidzi-pohapseni-clanovi-automafije