Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pm, koliko sam puta ručao u tom restoranu, šta misliš zadesiš se dole i neki hajvan krene rafalno ojhala
Hvala na pojašnjenju, kao i ibragi na komentaru. Koji su papci neki od ovih komentatora. Ovo upravo dokazuje koliko kriminal nema veze s nacijom, kako se oni fino druže i sa rađuju mimo granica, nacije, vjere - i uvjek su i svuda sarađivali, samo mala raja i kreteni misle da iza njihovih postupaka stoji kakva idelogija. Briga ih za to kojem korpusu pripadaju dok god mažnjavaju lovu. Kao u onom vicu kad južno od Mostara upadne neki maskirani lopov u autobus i traži da mu raja predaju sve pare, a jedan vikne: \"Nemoj mene, kume, ja sam Hrvat\", a ovaj mu kaže. \"Ovo je pljačka, nije nacionalni popis.\"
Svi ucesnici obracuna su u lancu sverca i rasprodaje droge od Balkana pa do Holandije. Svadja je nastala zbog neizvrsenih obecanja, dugova ili drugih lopovskih smicalica. Emira sam poznavao. U Americi je proveo cetiri godine u zatvoru i protjeran nazad u Bosnu. Zao mi ga je, bio je dobar momak, ali nije znao da svoje vjestine i inteligenciju iskoristi na bolji nacin. Rahmet ti Emire.
Cigani zenicki,neka se porokaju izmedju sebe !!!
Anketa Za pucnjavu u Zenici kriv je: a) Milorad Dodik b) Hrvati c) Medjunarodna zajednica Napomena: U anketi mogu ucestvovati samo Bosnjaci.
U-stani Bane Hrvatska te zove zoveeee,ustani Bane Jelacicuuuu! Hahahahahahahaha- upucava se federalna raja sa vatrenim oruzijem \"made in Kragujevacka Zastava Serbija\"!
RACIJE RACIJE I SAMO RACIJE MAMU IM REVOLVERASKU
izgleda da su se bosnajci i hrvati malo pocupali
jel kakav muftic pogino..? :D
.ko trazi taj i dobije.