Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je jos dobro inace znaju potegnuti i pistolj. Sarajevski klosari. Mozete ih lahko poznati, lakat kroz prozor muzika tandara mandara, tjelo u polulezecem polozaju vrat iskrivlljen u desnu sttanu ni u kom.slucaju ne pale zmigavce. E tih se cuvajte to su sarajevski klosari svi zajbani i ljuti .
@Ivanbiosad. pa ti ba jarane opisa prosjecnog uhljeba iz osa...
@Ivanbiosad izbacim i ja lakat jer nemam klimu u autu pa me hladi... cesto bez majce sa cvikama, svi me gledaju i strah ih je barabe... u zivotu mrava ne zgazih... to sto se iskrivim to je od promahe i diskushernije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kamaru je ovih konjina u sarajevu...jutros gledam iznad katedrale lik stao na po ceste i prica s nekim
Bio na moru nije vidio brata heftu pa samo da se poselame
torbicom ga Fuade.
Primitivizam i krkanluk na quvadrat, to su nikakvi vozaci!
Ma dok ne krene kaznjavanje u vidu kopanja kanala za svaki vid nasilja plus novcana kazna ,u ovom slucaju i oduzimanje dozvole,toliko je ludaka na cesti,od jurnjave po gradu do nasija u raznim oblicima.
Globalna saobracajna nekultura vlada u Sarajevu.
Bangladeš
da nisu arapski´´ turisti´´ 😂😂
@BIH ISTINA
@BIH ISTINA Nisu arapski turisti
@Rubbie vala jes, vidim ja grle se ljube se
Seljendra kabadahija i nekulture
Krenuo lola sa Skakavca u grad.
Ma bolje da nemas nista u autu jer kad ye kreten napadne ubijed budalu i dobijes minimalno tri godine i onda tek jad jer ovdje nema zakona.,sudar pa sta ima policija i uvidjaj kraj. Nemoras ni izlaziti iz auta
@gooUser1558357546 zato sad ima kamere u auto,i sve je slikano na video.Tezko ovaj bandita koj je to uradio.Sve se vidi na video.
Balijska posla.
Ko kad je sve ovo danas kurcevito za volanom..
Hajde da se marišemo, Čaršija @ najt
Seljacki divljaci
@fbUser1560802169 vi za koga navijate?
Kakva smo mi stoka.