Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi navijac popije pivo, pojede kokice i ide kuci. Majmuni smo mi generalno
@Bombonica2305 Darwin. zapravo nije on ali razumjes...
@Bombonica2305 pravi navijač navija za klub, forca za njega iz dna duše a ne da jedva čeka da napravi neko njesra i da ugrozi svoj klub, ovde ne postoje navijači postoje samo huligani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Primitivna drzava, primitivan narod i bilmezi u njoj.
Al su ih namlatili Manijaci majko mila...aferim...
Ne, nego mrski okupatorski Srbi i Hrvati su napali Bošnjake koji su bili potpuno fini. Kad si ti nacista i nacionalista , e i ja sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stoka!
Svi učesnici da izvale po 5000km za štetu svaki ili u KPZ na 20godina.
Ovi neredi su djelom i u organizaciji sarajevske policije koja je trenutak prije zaustavila navijace zrinjskoga i grupirala ih kako bi navijaci zelje mogli da ih napadnu bez opasnosti da staraduju drugi ucesnici u prometu osim navijcaca zrinjskog..
Nema ljepse drzave a bolesnijih i retardiranijih stanovnika u njoj. Bagra i gamad.
Zeljo,Zeljo...
i sad ce pjeniti, nevalja politika, drzava, komsija, babo, caca,... koliki debil moras biti da druge navijace sacekas na autoputu da bi se "šorali" i svojom gluposcu zaje*avali druge gradjane koji moraju tuda da prodju. Radi nesto korisno KONJINO
Akterima napada doživotno zabraniti pristup utakmici, poput odnosa prema huliganima u Engleskoj...
Ultrasi su pizdurine bili i ostali, covicevi dupelisci i placenici hdzea, ako iko napada iz zasjede to su oni, ovo im je samo vraceno milo za drago
Ultrasisup ia aaazau
Ovu stoku samo treba na društveno korisni rad vodit ma bili bi oni ko bubica nego jadni ne znaju kud će sa sobom
Uozbiljite se i ne glumatajte, kad pojma nemate. I jedan povrijeđen čovjek je previše, ali to ne znači da se takve stvari dešavaju samo kod nas, to se dešava u svakom, pa i zapadnom gradu gdje postoji ultras sub(ne)kultura. Dosta više tog kompleksa niže vrijednosti i traženja povoda za pljuvanje po svome, treba raditi za bolje, ali ne biti autošovinista.
E moji manijaci pizde male sa tribine vam momke izvode.... pa hajd to odi uradi to delijama grobarima bbb....
Horde na aparatima hahahahha
Javno izvinjenje klixe duguješ navijačkoj grupi Manijaci 1987 ukoliko se dokaže da Manijaci nisu učestvovali u ovom problemu. Manijaci su bili na Grbavici, postoji mogućnost da su Ultrase sačekali Lešinari, ne možete tek tako kaljati ime grupe sa neprovjerenim informacijama.
Kukavice kao i 90-ih. Da nije HV i NATO jos bi cucali u podrumima.
@JanSobieski Misliš one HV što sjekire i nozeve u ledja zabija ko vas više nezna i mater bi prodali