Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga golema, 27 godina. u najboljim godinama radi najgori posao da bi preživio. *** li ti državo oca i majku.
hu iz maxima cloaca-е, ne kontam, valjda je do mene
vala u pravu si
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa dokle više braćo moja! :'(
NEMA DOKLE OVAKVE VIJESTI ĆEŠ ČITATI DOK SI ŽIV ZAŠTO ??? PA KO BI SE JOŠ ODREKAO VLASTI I PLATE OD 5000+ KM PLUS KUTIJA OD BOMBONJERA PUNIH KEŠA KAD NAMJESTIŠ TENDER ILI GRAĐEVINSKU POMIRI SE S TIM DA NEĆEŠ DOČEKATI NORMALNU DRŽAVU A JOŠ TI JE BOLJE DA GLEDAŠ KAKO ĆEŠ POBJEĆI PA NEK JE BAKE I ZLATKO GRADE ALIJI I TITI DOK NJIHOVA DJECA STUDIRAJU U BEČU
dok mrtva glava ne padne nista se nece promijeniti mozda zvuci bezobrazno i divljacki al nazalost to je tako
tuga je to golema,a jos veca tuga 27godisnji mladic ostavio je troje djece i suprugu,kako ce ta djeca jadna,neka im bog pomogne i da sabura.
Gluho i daleko bilo , nikad se ne ponovilo ! J**EM TI DRŽAVU I NEPRAVDU !
27 godina tugo moja, djetinstvo mu uzeto ratom koji nije birao a isti mu je buducnost odredio da bi ovako skoncao u 27-moj godini :( Majku vam yebem politicarsku! Ovo je jos jedan zivot koji ste vi uzeli sram vas bilo yebo vas audi a8 yebla vas i vila sve do jedne sto je pravite ovo ocigledno ide u smjeru ili crknite sami ili cemo vam novi rat izrezirati pa se koljite da skrijete nas lopovluk. fuj
Masa ljudi tako beru borovnice po šumi, ako hoće ekstra profit moraju zaći u minsko polje :(
Nema komentara od stranačkih sekretarica da nas malo prosvijetle i da nam kazu kako kod nas nema samo onaj ko neće da radi !!! Pichke kmetovske, treba vas zaključati u te centrale i zive zapaliti !!! Rahmet mu duši a porodici da Allah da sabura !!!
www.nisteznali.com www.spoted.ba
treba zaista biti posebno inteligentna osoba pa na ovakvoj vijesti reklamirati nesto:(
Do kada??:(( Ej nasa Bosno..Porodici sabur.
život na kocku zbog "života"...
ČOVJEK MORA JESTI
ozbiljno ? (btw skontaj poentu stavljanja života pod navodne znake). LP
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
žalosno :-(