Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruglo od stanice, iskupljalište sumnjivih faca, kladionica, ne znaš ko je rom, ko migrant. Najveći šljam među taksistima je tu da začini atmosferu i dim iz ćevabdžinice. Dobrodošlica u Sarajevo on point.
koji ksenofobi svijumi
@NigdjeNaSvijetu Da vidiš stanice u Tuzli, ova je Dubai!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Živim u Sarajevu od kada znam za sebe, nikad nije bilo ovoliko debila sa ovoliko samopouzdanja.
Islamic Republjik Sarajevo
El Dodo je kriv
treba poceti tuci, ne migrante nego one koji im daju sadaku.
Pitam se ja zasto policija ne radi svoj posao, djelujuci preventivno. Kad se nesto dogodi, kasno je. Iz ličnog iskustva znam kako je kad ti pridje lik i trazi pare, tu na stanici. Koliko je samo studenata, turista i posjetilaca tu opljackano. Ovo je vec sramota. De malo radite u pm (policijo)!
Neka nama migrana; lijepi nasi muslimani; neka nas pocnuninubijati samo nek su nasi...
tacno trebas s pistoljem hodat kao '94
Dodik uzme pare od imigranata za prelazak granice i onda ih pusti u Sarajevo da zajebavaju narod.
šuti ba dobro je,moglo je i više
Ovi krijumcari ljudi nam dovukose ilegalne imigrante da rade sta god hoce.
Ljude kaznjavaju kad ne vezu pojas a pustaju ove imigrante da ne kaznjeno setaju preko granica i rade sto god hoce .
@harishuremovic i šta ce s njim kuci ga vodit?
Doso Korona da pjeva Izbini mama pa ga zboli😹
samo tonemo iz dana u dan
sve dok se ne zatvori granica sa srbijom ovoga ce biti, policija je ovdje nemocna vrati ga u migrantski centar eto ga za 2 sata opet, a centar nije zatvor da mogu ih sprijeciti...da kojim slucajem izlupaju mungose naš narod bi se pozivao na ljudska prava i haj budi pametan
Klošara pun ku**c ne hljebovići žive na grbaci roditelja i samo se znaju drogirat vise unistavaju ovu zemlju i od milorada dodika
Smece