Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo imena huligana
I sta onda bice jos popularniji kao ove nase djevojke kada cuju daje neki momak bio u zatvoru odmah se zaljube...
Ipak imena. Tako da svaki huligan nađe svog dominantnog muškog partnera. Sve su to momci sa prigušenim homoseksualnim strastima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zamislite, legnete na spavanje i upadne vam kamen ili baklja u kuću, huligani vam razbijaju imovinu. Svaka čast raji iz Mahale sto ih je bez problema rastjerala.
Kurbani
Zasto ovo nekome treba, na shvatam nikako... Nadam se samo da ovi iz RA nece za par dana "vratiti dug"...
gooUser1613251566,mamlaz te jutros obu,..ti znaš,ja znam,svi znamo,tko je počeo nije čak ni bitno,igraju li Turska i Hrvatska u Mostaru,nisu,ali su isto ohodnje pojačane i događaju se incidenti,ili još gore,protiv koga god da igra Hrvatska u Mostaru je opsadno stanje,jedni navijaju(s pravom,druga domovina),a drugi provocirajumjer nemaju drugog razloga,e u tom svjetlu vidim i ove događaje,..a ti sad mantraj i pljuj,..ugodna ti nedjelja i u slast za nedjeljnim ručkom,..
teroristi koji su ukrali stadion sad bi dalje nastavili
Maaa Da je Musliman u pitanju Bilo bi na Dnevniku hahaha Bolest 😟
Ovo su ti bajni Slavenovi jarani. Narkić tokom počicijskog sata krenuo u divljanje i teroriziranje, pa napao policijske službenike i kao hinja počeo bježati. I kad je uhvaćen i dobio degenek on ispade žrtva.
Ocito da ovo sve ima i podrsku policijskih struktura koje genicodni dragan i njegov hdz svesrdno podrzavaju. Sta reci kad covjek kojinje uzimao bosnjake iz logora za radnu snagu je covjek koji vodi hdz i ocito definira ideju suzivota u mostaru i ostatku bih gdje hrvati glume vecinu.Policija ocito zna da su ovakve scene moguce i da ce se desiti i u kontinuitetu nije spremna da odgovori na ovo divljanje koje se desava u kontinuitetu.Da su navijaci velezaovo urade tuzilastvo bi otvorili 20 istraga
Evo ja zivim u hrvatskoj. Odite na sve Hr novine i vidjeti cete da osuduju ovako ponasanje pojedinih "hrvata". Ne samo da nam ruse buducnost konstantno glasajuci za Hdz vec nas i sramote po svojim kamenjarskim selima u dr. drzavi. Pozdrav iz Zadra svim normalnim Bosancima i Hercegovcima a ovim huliganima porucujem da si traze konkretan posao i ne budu kukavice.
trebalo bi biti dozvlejno upotreba oruzja u ovakvim situacijama
Placena balavurdija od strane hdz a ,i onda neko kaze Bice Bolje ,nece jer ne moze biti bolje
I arkonovi tigrovi su bili navijači, ovo treba shvatiti ozbiljno i tako reagovati a to je izvesti vojsku na ulicu. Dati jasan znak da to ne može da se dešava.
Izgleda Hrvati traze oluju. Da to ocistimo dole abd. Steta sto stadosmo 93.
Tko ste to vi? I gdje ste stali? Drzi se svoje muslimanske prcije i odjebi od hercegovine!
kordic nece da imenuje ko su i sta su pocinioci jer je dio njih to su njegovi sinovi , a Bosnjaci samo cute i prijavljuju miliciji pa pusku u ruke i po njima
Bosnjaci smireni ostanite, nekome je u cilju izazivanje nereda. Mudro i hladne glave, molim vas!!!!
Sukob navijaca desava se prije ili poslije utakmice, ovdje utakmica s navijacima nije odrzana godinu dana i prestanite pisati gluposti, ovo je cist teroristicki napad na Bosnjake