Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo FrancisBOYLE: http://www.youtube.com/watch?v=kcgpAvJhxHs
Oleg cavka je najveci kriminalac u drzavi a ni jaganac nije nista bolji od kojeg novca je napravio vilu u dalmacij fuj mafija
Zlatko je smotan covjek (ekstreman ljevicar), Bakir je priglup (vjerski radikalac), Dodik je ekstremno glup (ekstreman desnicar)... Silajdzic je prispio i obrazovan (zna se dogovarati na stranim jezicima). Politicari su samo reflekcija naroda, kakav narod takav politicar. Lijek je internet i informisanje. Jeftiniji internet :-)
U samom Sarajevu nije osnov za pravnu drzavu ni Sud ni Tuzilastvo za BiH nego statut IZ i njegov izvrsitelj-duhovni vodja Bosnjaka/muslimana. Zato se Gsn.Jaganjac zakiti sa tim Sudom i Tuzilastvom,jer ti Sarajevskii principi se ne mogu primijeniti za R.S.
@Dosta! ko ti je kriv sto si glaso za mafijase pa nisi dobio stoju! dok je takvih levata koji nece da izadju na ulice, bice nam ovako fino. najlakse je tak opljuvati po politici preko foruma.
E moj Jaganjac, bem ti tu pravnu drzavu u kojoj duhovni vodja najbrojnijeg naroda u BiH javo tvrdi da je film Angeline Zoli dokaz da je izvrsen genocid nad muslimanima u BiH,a vrlo dobro znamo da je to igrani film, a znamo i to da duhovne vodje svugdje u svijetu kreiraju filozofiju zivljenja i ponasanja..malo je pomenuti IRAN.
SVI KOJI VELIČAJU I BRANE RATNE ZLOČINCE, ZABRANITI IM BORAVAK U SARAJEVU, SIMBOLU OTPOTA I OPSADE.
POKRENITE TUŽBU ZA NEGACIJU GENOCIDA POKRENITE TUŽBU ZA ONE KOJI PODRŽAVAJU OSUĐENE RATNE ZLOČINCE POKRENITE TUŽBE ZA RUŠENJE USTAVNOG PORETKA BH AKO ZTAJI SUDSTVO, ONDA JE ANARHIJA, A ISTA PROUZROKUJE HAOS, A HAOS NEMIRE, A NEMIRI RAT.
Svaka država ima svoju mafiju, samo u nas mafija ima svoju državu. Kliknete na googleu reket i fino čujete kako reketaši iz Stranke za rodbinu, kumove i prijatelje traže milijune reketa, no kriminalci koji se u članku hvale kako ludo brzo rješavaju predmete kažu da nema osnova za podizanje optužnice. Zato vjerujte njima, ne vjerujte vlastitim ušima. U par gradova se podigla čitava buna jer atentatori i pljačkaši Lojanovići nisu isplatili po 100 KM ljudima od kojih su kupili glas. U zakonu fino piše da je takvo što krivično djelo, no mafijaši iz članka se prave mutavi. Primjera bezbroj, moglo bi se par knjiga napisati, no koja fajda kad mafijaši iz pravosuđa imaju svoju državu. Država za pravosudnu mafiju!
ukinuti nesto sto nije definisano ustavom memoze biti udar na ustavni poredak
@Bosnjo Vjerovatno kada im tužilaštvo dostavi optužnice protiv istih.
Da neko u nekoj normalnoj državi zatraži ukidanje državnog suda, bio bi optužen za podrivanje ustavnog poretka. Taj sud ne bi mogao nastati, da za njega nisu pristanak dali i srbi. Pa šta sad hoće? Tako bi sad htjeli da sve zajedničke institucije rasformiraju, a za sve su dali svoj pristanak.
A sto onda kriminalci sjede u foteljama? Ako ce sud suditi samo za zlocine koji su pocinjeni prije 20 godina, batali ti to, sta sa ovim sad kriminalcima (Bake, Zlaja itd.)