Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalna krada automobila,upadi u kuce,stanove,radnje i gdje sve ne dovoljno govori da policija jako malo radi svoj posao,isto tako tuzilastvo i sudstvo,bez jakog zakona nema jake drzave...
Sinoć u 22,40 sati policijski službenici Treće PU, lišili su slobode L. A. rođen 1980. godine iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo lažnog prijavljivanja.. Cuj laznog prijavljivanja kod momka u trolejbusu na dobrinji pre kruznog toka policija blokirala obe strane ceste . i upadali u trolejbuse , kod momka L.A (Lakaca Adnan) pronadjena rucna bomba a oni fol lazna prijava putnici i ucenici su bili prestravljeni , kad je policija upala u trolu , i svi prisutni su mogli videt da je posedovo bombu , sad ko koga tu stiti ,ako je jos neko bio u tom trolebusu nek potvrdi ..
terorista nejma - terora kolko hoš
nefic je gay