Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma treba nas pobit i gotovo.
Narodu je jos i predobro sta je zasluzio. Definitivno.Ni odgoja,ni stida,ni morala.
valjda su unistili i popalili sve parkove po gradu pa im malo... sada su poceli paliti izletista....što ne zapalite zgradu vlade sa ministrima unutra na primjer?
jos fotografija na linku: http://www.psglogosnica.com/index.php/component/content/article/39-razno/125-bezkomentara
Zalosno je dok primitivci kao ovi pod sifrom KONJ I JA, imaju pristup internetu i slobodu da daju ove komentare. To su HEROJI iza tastatura a stvarnom zivoto su manji od makova zrna. Ako su toliko odvazni i smjeli u svojim izjavama, pozivam ih da dođu na kafu na Bistrik u Kaffe Pjaf i neka se predstave sa ovim nazivima pa cemo malo prodiskutovati o navedenoj tematici.
krivolovci dreznjaci naucio ih ministric music na humanitarnu pomoc i dzabaluk pa sad krivolov divljaci hoce dzabaluk a krepaje i music dostaje napravio viendica od humanitarne pomoci pa nek pravi bolju planinarsku kucicu.......
Što jeli ti iz iskustva znaš ko je za logora i kome treba kuću paliti
KAZU NEZNANKOVICI DA CE U PETAK SMAK SVJETA. MA NKA CE VALA
@konju, gdje ti je kuca? Doci cu da je zapalim, ne treba ti - s tim mentalnim sklopom si za logora.
Ne vrijedjaj konje, te plemenite životinje, ovo su idioti koji ne vide dalje od svog nosa, i životinje paze kad hodaju po prirodi i našoj zemlji koja nam daje život. Nemogu da razumijem da ljudi mogu biti bez mozga. Vrijeme je da utičemo sami na sebe i promijenimo sebe, onda neće biti potrebe da mijenjamo druge. Odvedimo djecu u prirodu i pokažimo im koliko je priroda važna za život, ili bolje pustimo djecu da nas vode kroz život, oni nisu iskvareni kao mi odrasli.
Ovo nikada nije mogao napraviti pravi planinar, već samo neko ko je \"zalutao\" na planinu ili s namjerom krenuo da uništi nešto. Sreća naša, pa planinarenje nije popularno u BiH. Svaki put kada odem u planinu, sretna sam što ovakvi kao što ste vi, koji nemate osnovne kulture i znanja o bilo čemu, ne dolazite. Barem je jedan segment života ostao netaknut i rasterećen od neljudi. Čast iznimkama na portalu. A ovima što sjede u Maršalu na kafi i hvale se kako su bili na planini, puna podrška, samo tako nastavite.
Konju jedan i jesi pravi konj. Ta ista populacija je čistila put do ove kolibe taj dan da bi lezimudovići kao ti koji nekad odluče da odu gore i da piju jeftinu rakiju,valjda ti iz iskustva znaš da se pije gore jeftina rakija.Konjusino jedna ovo je bila lovačka koliba koja je imala 4 kreveta.A ti ako misliš da se baterije pune u fabrikama idi u nju pa ih puni tu jer očito nemaš veze sa planinom konju jedan...Svako ko mu je drago zbog ovoga dabogom mu se kuća zapalila...
Sve je to kriva naša policija, nema nama izlaza sa ovolikim direktorima i komesarima policije.
Radno sposobna populacija dangubi po brdima, sad treba da zalim zbog katuna za dvije osobe. Isti ti planinari se napili jeftine rakije pa zapalili jenu prije spavanja. Ko ce se normalan verati vazdan da bi zapalio pascaru? U fabrike i na polja pa tamo punite baterije za svoja savjetnicka mjesta, nvo, i ostale ublehe.U fabrike pa se akumulirajte, pjevaci.
dabogda sve pomrlo
ma dno dna.
Vise informacija o ovom vandalizmu na : www.psglogosnica.com