Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste procitali tekst dalje od naslova? Nije nikakav obracun, nije ga niko drugi zapalio - zapalio se covjek u voznji. Pogledajte statistiku vani koliko se elektricnih auta zapali na dnevnom nivou.
Sad ce N1 objaviti a Klix prenjeti problem AUTOCIDA u BiH
Sinoć na Dobrinji izgorio automobil, jutros ovaj ,ma ljepota.Očekujem hitnu reakciju policije na terenu u vidu pojačane kontrole vozila i da li isti posjeduju pp aparat za slučaj "samozapaljenja"!
papci neka postave kamemru na parkingu koji ce direktno pratiti iz Mupa i kada vide nesto sumnjivo samo posalju patrolu.Ali ne bitno je naplatiti 50 km mjesecno da ti auta stoji bez ikakve zastite na parkikngu jbte drzava.
@Juzni E cuj da neko prati prati kameru s parkinga gdje si ti parkirao... Pa bolan, nije ti ovo tvoja kasaba gdje ima jedan parking i jedan semafor, pa da negdje neko moze sjediti i pratiti sta se desava... Sarajevo ima preko 100.000 registrovanih vozila i more parkinga, i ti bi da neko obezbjedi kameru za svako auto... 🤣
Ovo su sve ova nova električna vozila
ford focus prve generacije skula
Sarajevska posla, primjer drugi
Najgore sto u ovim 'rjesavanjima nerasciscenih racuna' cesto naebe neko ni kriv ni duzan.