Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će pobjeći kada je Ramin sin na čelu istog zatvora, pustio ga. 🙂
Pročitaj text. 🙃
EMPATICNO od malog u Rame!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ima li igdje na svijetu da covjek koji je dvostruki ubica i sluzi ovako malu kaznu ima dopuste...ovo treba izu temelja protresti i napraviti drzavu kako treba ili je ne treba biti...fuuuj
Ali šta će na dopustu. Dok mu očiste ćeliju, puste ga vani da obnovi krim veze i vidi raju. Da Bog sačuva politike i pravila. Nije dzaba zatvor, da se kriminalac zatvori. Nije hotel.
Zatvoriti onoga ko ga je pustio.
Ubistvo iz 2004. U ocima naseg zakona on je odlezao vecinu kazne, te ga pustaju van uz dobro vladanje. Na ovim prostorima masovne ubice iz proslog rata ne dobise 20 godina, iako bi svako prvostepeno ubistvo za i jednu osobu trebalo biti minimum 40 godina teske fizikalne robije.
Ovo je čisti dokaz da ov dje nema države niti će je ikad b iti. Dvostruki ubica, koji još ima 20 krivičnih prijava po kojima nije procesuiran pušten da se prošeta...
Poslati ga na dopust,a zeljezara propada?? Nema hajra tu
prvo trebao je dobiti dozivotnu za takvo ubistvo, a drugo koji majmun ga je pustio i njega na dozivotnu robiju
Ubica (višestruki, hladnokrvni) pušten za vikend? WTF??? Ja države i g....a.
Pa jel Aleksa Mican ili je Anis, kakav je ovo članak, šta je ovo
Ubiti govno i problem riješen..Jer kad izadje biti ce jos gori..
Prokleto pravosudje i zakon.
Dvostruki hladnokrvni ubica ima pravo na dopust??? Ajde da je ubistvo na mah…u tuči ili slično nego je ‘ladno ubio dvojicu radnika. Pa sunce ti žarko….da li ste normalni????
Da li smo zaista toliki debili tolioo glup narod koji nam je k...c pa trpimo ovo da ubica dva neduhna covjeka ima neke dopuste neke godisnje odmore ima vise pogodnosti nego ljudi koji crnce kod privatnika a mi samo slijepo gledamo na ovo sto nam rade usrani politicari koji su zakon sveli na najnize grane
Hajde Isak da te vidimo sad na djelu kako radiš...!!!
Onoga ko ga je pustio osuditi na 25 godina zatvora. Prestali bi se igrati pustanja.
Samo kod nas već 20 i kusur godina na dopust puštaju ubice,silovatelje,narko dilere i drugi ološ kao da služe vojni rok a ne višegodišnje zatvorske kazne za najteže zločine.BiH zemlja dembelija.