Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas kad se krade,krade se pošteno.
Ukoliko je zaista ukradeno i izneseno van kruga, vjerovatno se radi o organizovanom kriminalu uposlenika Mittala i vjerovatno postoje neki zapisi jer koliko znam, oni imaju video nadzor i stroge kontrole na ulazu. S druge strane, postoji mogucnost da je neko greskom taj dio otopio kao otpadni materijal. Dvije tone celika moze imati zapreminu od oko 2,5 metara kubnih sto moze stati i u kombi.
Romale romali visoku pec smo ukrali..
u podzid ugradio covjek vec
U džep i kraj portira lagano.
U ovoj vukojebini nista nije nevjerovatno
Ja miskim da 2 tone i nije nesto posebno u odnosu na ostale pljacje i lopovluke i za koje nikad niko ni A rekao nije.Sa druge strane ukradi tamo ukradi amo unisti se drzava
Nije nista. Ukrao je Bakir dvije tone zlata u vrecama pa nije nista.
@dmachiavelli PolaHko momcino, dobices nervni slom od sikirancije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IMA I MAHERA KOJI ODRADE I VEĆU MASU: Česi su jednom prilikom otuđili kompletan željeznički most (desetine i desetine tona).
ovi sto su ukrali 2 tone su polagali ispit kod ovih tvojih ceha, za diplomu :)
Sta zna lopov kolko je 2 tone, ponese i pravac otpad :))))
Sta dijete zna sta su dvije tone, uzme na rame i odnese :):):):):):):):)
hahahahahahahahaa joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj