Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrinjski reketari opet na dijelu. Nema kafica i restorana u kojima ne traze reket...hotel Tuzla leglo kriminalaca gdje se ne izdaje nijedan PDV racun ! Inspekcijo i policijo za koga radis ?
@Adolf H. IMA Inspekcija! Šta pametuješ!?
amy88 Kakve veze ima hotel Tuzla sa ovim? Kakvi reketari? Reketare Beriza ? Hahaha, sto ti lupetas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
80% Bosanki bi prije rodilo dijete ovakvom klosaru nego nekom finom normalnom momku......Zao mi je ovog djeteta samo.....
Napravljena veca materijalna steta prilikom pucanja na kucu? Odvalili su par centimetara maltera?
Tijuana.ba:-)
kriminalce iskorijeniti..potpuno..
Bitno je istaci da je podrinjski lopinas, reketas i naouruzana osoba ( Uvijek naoruzan) koja se setka gradom, dok ga podrinjci dizu u nebesa kao nekog idola, zasticen od podrinjaca iz MUP-a TK!!! "Gore su mi od granata posljedice rata"
Ovako budit pošten svijet nema smisla ... E, a ovaj što ima podeblji dosije u policiji, to je već druga priča ... A i to što ima djecu, kad zna koji je konj zašto djecu pravi ... Ipak, dijete nije krivo, nije moglo babuku birat ...???
il je asker ili neki propali roker
Ovaj Beriz neki ters...ali pucati na kucu u kojoj su zena i djete... 2,14ckice
hoces reci 3.14ckice
Nisam toliko bezobrazna...😔
Otkačeni Balkanjero ...
Tuzla je divlji zapad
Stanje je ocito redovno!